2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
کار زشتی کردن من سری پیش که خونه مادرشوهرم رفتن (دیر به دیر میرم) گفت ماهی میخوام درست کنم خوبه؟ من ...

بازم مرام به خرج دادی خوردی حداقل بخارپز میکرد نه آبپز😟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
همسر بنده حلیم رو با اب لیمو و نمک میخوره.من اوایل ازدواج اصلا برام قابل هضم نبود این موصوع.امتحان ک ...

چه جالب من بانمک میخورم کلا سمت ما همه بانمک میخورن ولی آبلیمو نریختم  هیچ جاهم ندیدم .اینم باید امتحان کنم 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا یا بد درست کردن . یا واقعا شما خوشت نیومده. آخه آب قم شوره و ممکن تلخ بشه.چون زمان طبخش ...

نه قبلا شور بود الان نیست و اینکه کلا همه دستگاه آب شیرین کن دارن بلااستثنا

نه قبلا شور بود الان نیست و اینکه کلا همه دستگاه آب شیرین کن دارن بلااستثنا

اره گلم ولی برای این حجم پخت و پز ممکن نتونن آب شیرین استفاده کنن و مخلوط کنن. خونه ی پسر عمویه من اطراف مشهد و متاسفانه آب محل زندگیشون یکم شور.اونام  تسویه دارن ولی برای چندتا دیگی میخوان بزارن جواب نمیده. سالای اول آب قاطی میکردن. اصلا شله ش با شله ی سمت ما قابل مقایسه نبود. ولی از پارسال که کلا آب شیرین استفاده میکنه عالی شده.اون ۳۰ تا بیست لیتری آب از خونه ی مادرش میبره برا دیگا.ولی رستوران که نمیتونه هرروز این حجم آبو فراهم کنه.

یہ سووووواااااااااال  شما تو سالاد فلفل نمی ریزید؟؟؟؟؟؟؟

چه نوع فلفلی؟

چه جالب من بانمک میخورم کلا سمت ما همه بانمک میخورن ولی آبلیمو نریختم  هیچ جاهم ندیدم .اینم بای ...

من خودم با شکر میخوردم.اصلا با نمک نمیتونستم بخورم.اما وقتی ابلیمو اضافه کردم تونستم با نمک بخورن.امتحانش ضرر نداره

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
اره گلم ولی برای این حجم پخت و پز ممکن نتونن آب شیرین استفاده کنن و مخلوط کنن. خونه ی پسر عمویه من ا ...

نمیدونم شاید ولی طعمش انگار حلیم و قیمه و آبگوشت رو قاطی کردن تصورم از ابنکه قرمز رنگ باشه عجیب بود

من خودم با شکر میخوردم.اصلا با نمک نمیتونستم بخورم.اما وقتی ابلیمو اضافه کردم تونستم با نمک بخورن.ام ...

منم باید یه بار با نمک و اینا امتحان کنم