2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
ولی ب نظرم به ذایقه هم احترام بذاریم ، ی بار من تو خانواده همسرم پنیر با هندوانه خوردم ، اوغ زدن اطر ...

کار زشتی کردن

من سری پیش که خونه مادرشوهرم رفتن (دیر به دیر میرم) گفت ماهی میخوام درست کنم خوبه؟ منم نمیدونستم چه بلایی سر ماهیه میخواد بیاره گفتم آره

غذارو که آورد گلاب به روتون داشت حالم بهم میخورد

ماهی رو همونجور یخ زده و بدون مزه دار کردن انداخته بود تو آب آبپز کرده بود بوی گند میداد ینی له لورده کرده بودشون

انقد که شل و وارفته و بی سلیقس

زیر ماهیا آب بوگندو جمع شده بود افتضاح😂😂😂

ولی اصلا هیچی نگفتم و بزور هرجوری بود خوردم

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
من واسه ی صبحانه پنیر و عسل و گردو می خورم . همکارام جوری تعجب میکنن که حس میکنم خیلی عجیب غریبم . ش ...

اره یکم عجیبه خب😂🍒🍇

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ و ماهى و خوب نيس با هم بخورى از طب سنتى شنيدم

فقط همون یه بار خوردم 

اخه تن ماهی خودس خوشمزه س چرا تخم مرغ بشکنیم توش 😎😂

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
آش شولی یزدی هم بغایت بدمزه است .قصد توهین ندارم شاید غذای شهرمنم یکی دوست نداشته باشه.

عزیزم 😀😀

شاید اونی که شما خوردی بدمزه بوده.. بلاخره همه غذاها طعم و مزش بستگی به مواد اولیه و مهارت آشپز داره..

من یزدیم و برای افرادی از اقصی نقاط ایران شولی پختم همه بلاتفاق دوست داشتن.

فقط همون یه بار خوردم  اخه تن ماهی خودس خوشمزه س چرا تخم مرغ بشکنیم توش 😎😂

واى نگو دهنم اب افتاد

من عاشق تن ماهى ام 

ولى شوهرم نميذاره بخورم ميگه غذاى كنسروى ضرر داره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

چیزایی که خودم خوردم بعضیشام نمیدونستم آنقدر عجیبه اینجا فهمیدم همون دلمه سیرابی اولیش اینجا بهش میگن سغدو اصلا اسم دلمه براش مناسب نیست چون ترکیباتش خیلی فرق داره برنج و الو اینا داره سبزی نداره .دوم نون لواش رو توی جایی شیرین تیلیت کردم خوردم بچگیهام عاشقش بودم. نیمرو با خرما ،ماست و مربا البته هر مربایی مناسب نیست ماست باید شیرین باشه نه ترش و مرباهایی مثل آلبالو و تمشک به درد این کار میخوره، مثل دسر ماست میوه ای میشه  املت با برنج ،حلیم با خامه و شکر ،نون با قند بچه بودم میخوردم، کته با ترشی نازخاتون همون که بادمجونش کبابیه

توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

یک ذرخقیمه میریزن توش

خوش مزه اس خدایی

هر وقت رفتیم مشهد به شوهرم گفتم بخر ولی مغازه اش اطراف حرم من ندیدن. اطراف حرم فقط کله پاچه ای هست

واى نگو دهنم اب افتاد من عاشق تن ماهى ام  ولى شوهرم نميذاره بخورم ميگه غذاى كنسروى ضرر داره

😊🍒🍊🍇🍎😂😂😂

ولی ب نظرم به ذایقه هم احترام بذاریم ، ی بار من تو خانواده همسرم پنیر با هندوانه خوردم ، اوغ زدن اطر ...

چقد زشت بگوشما عجیبین پنیر هندونه نخوردین والا اکثر خوردن منم دوس دارم پنیر انگورم خوشمزه هست 

واااا دیگه اوغ زدن نداره هر کدوم به تنهایی خوشمزست ترکیبشم نباید بد باشه..

در این حدم نمیتونن تجزیه و تحلیل کنن؟؟

یک ذرخقیمه میریزن توش خوش مزه اس خدایی هر وقت رفتیم مشهد به شوهرم گفتم بخر ولی مغازه اش اطراف حرم ...

خیلی به حرف بعضیا اهمیت نده بنده خدا تابحال حلیم از نزدیک ندیده میاد اظهارفضل میکنه 

یک ذرخقیمه میریزن توش خوش مزه اس خدایی هر وقت رفتیم مشهد به شوهرم گفتم بخر ولی مغازه اش اطراف حرم ...

اونکه شما میگی حلیم نیست گلم . شله ست. حلیم رو همیشه میشع پیدا کرد برا صبحونه. ولی شله خیلی کم و در ایام خاصی پیدا میشه 😍😍😍😍