2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
اره ولی  نه توخونه. برا نذریا خوب.ایقدم خوش میگذره همه دور همیم. مردا سردیگ  نوبتی میرن چم ...

پس همشهریم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
[QUOTE=92174045]اره[/QUOT منم مشهدیم موقع مجلس روضه داریم ما همیشه شله درس میکنیم روز اخر واقعا این ...

اره ولی دردسرش بیشتر واسه آقایون بیچارست ما خانوما زیاد متوجه ش نمیشیم چون سر دیگ واقعا گرم‌ البته هوا خنک باش بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کجایی مشهدی عزیزم

من سمت پیروزی 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
اون غذا شمالیه و اصلا فسنجون نیست.بادمجان و گوجه رو داخلش ترکیب گردو و رب انار و سیر و اینا میریزن و ...

وااای دلم خواست حتما خیلی خوشمزست

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
غیر مشهد که اصلا درست نمیکنن. بلد نیستن . کدوم شهر خوردی

قم خوردم یه شعبه رستوران مشهدی بود خیلیم تبلیغ شله اش رو میکرد

ما خیام هستیم .خوشبختم از آشناییت گلم 

من‌قبلا خیام بودم هدایت

۴۸

همسر بنده حلیم رو با اب لیمو و نمک میخوره.من اوایل ازدواج اصلا برام قابل هضم نبود این موصوع.امتحان کردم دیدم واقعا خیلی خیلی خوشمزه میشه

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
همسر بنده حلیم رو با اب لیمو و نمک میخوره.من اوایل ازدواج اصلا برام قابل هضم نبود این موصوع.امتحان ک ...

جه باحال

قم خوردم یه شعبه رستوران مشهدی بود خیلیم تبلیغ شله اش رو میکرد

نمیدونم والا یا بد درست کردن . یا واقعا شما خوشت نیومده. آخه آب قم شوره و ممکن تلخ بشه.چون زمان طبخش زیاده با آب شور صددرصد تلخ میشه. بعضیام ایقد گندم یا جو میریزن که خداییش بدمزه ش میکنه. گدشتش باید زیاد باش که حسابی کش بیاد. بعضیا هم با ادویه های زیاد شله رو خراب میکنن. ما یک سال آشپزمون نتونست بیاد یکی دیگه رو اوردیم واقعا بدمزه شده بود. هیچکی راضی نبود