2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
امتحان ميكنم ببينم چجور ميشه شما خورديد خوشمزه هست؟

آره عزیزم خوشمزست

البته بستگی به ذائقه داره اگه غذاهای شیرین، مث فسنجون و شیربرنج و‌حلیم شیرینو دوست داری، از اینم حتما خوشت میاد

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

به به ،   کلا هر چی سیرابی توش باشه یا توش سیرابی باشه خوشمزه است عشق منه

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
ولی ب نظرم به ذایقه هم احترام بذاریم ، ی بار من تو خانواده همسرم پنیر با هندوانه خوردم ، اوغ زدن اطر ...

من بچه بودم عصرای تابستون بساط نون پنیر با هندوانه یا انگور یا خربزه به راه بود البته که من نمی خوردم و نم یخورم ولی اه اهم نمی کنم

یه خانمی توی آش رشته هویج میریخت

اره دقيقا

زن پسر عموى شوهرم يه بار اش برامون اورد توش هويج ريخته بود تبريزيه فك كنم تو تبريز اين مدلى ميخورن اش رو تازه پررررررر از سير بود 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
یکی دیگه از خوردنیایی که خیلی خیلی دوست داشتم و دارم این هست که وقتی تو عروسی یا دور از جون عزا برنج ...

اره ما هم زياد ميخوريم منتاها از مغازه ميخريم بهش ميگيم برنجك

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اره دقيقا زن پسر عموى شوهرم يه بار اش برامون اورد توش هويج ريخته بود تبريزيه فك كنم تو تبريز اين مد ...

وای ما توش بادمجون اندازه قوطی کبریت میریزیم یا باقالی خیلی خوبه

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
من بستنی چوبی با نون بربری داغ خیلی دوست دارم . شوهر خواهرم هم پفک با نوشابه خیلی دوست داره. 😐 شو ...

اينجا رو جدى كه نگفتى؟