2777
2789

امنیت خونه بالاتره ولی سود طلا بیشتره

اما در نهایت حساب کنی میبینی همه ی آدما پول رو جمع میکنم که خونه ای چیزی بتونن داشته باشن وگرنه پول به خودی خود ارزشی نداره.من ملک رو ترجیح میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امنیت خونه بالاتره ولی سود طلا بیشترهاما در نهایت حساب کنی میبینی همه ی آدما پول رو جمع میکنم که خون ...

خب با خودت نميگي طلا بخرم يك سال ديگه مثلا ميتونم خونه بهتري بخرم؟

عزیزم بستگی به دید خودت داره شرایط زندگیت اهدافت 

مثلا میخوای مهاجرت کنی یا ینه در اینده ..

طلا سود بیشتری داره ولی نگهداریش سخته 

ملک امنیت داره ولی سود کمتری داره الانم که رکوده شدیده

بازم ملک

بستگی ب موقعیت  خیابون و شهری ک توش خونه هست داره

مثلا  من شمالم خونه مسافر ویلایی توی جای خوب شبی ۳ ۴ میلیون اجاره اش هست و سود بیشتری داره نسبت به اجاره دادن خونه یکساله دوساله 

از طرفی هم در شرایط جنگی و مهاجرت طلا حرف اولو میزنه

واقعیت خونه به اندازه طلا رشد نمیکنهمگر اینکه اجاره و رهن را هر سری طلا بخری

يعني رهن و اجاره رو طلا بخرم سودش به اندازه طلا نگهدلشتن ميشه مثلا تو ٧-٨ سال؟

يعني رهن و اجاره رو طلا بخرم سودش به اندازه طلا نگهدلشتن ميشه مثلا تو ٧-٨ سال؟

اگ‌میخوای دقیق بدونی حساب کن مثلا ۱۰ سال پیش همین‌مقدار گرم طلا  که الان داری داشتی فروختی رفتی خونه خریدی

امسال فرض کن ده سال گذشته از خونه بببین خونه ات چقدر رفته روش.

و طلا گرمی چند شده

و با رهن و اجاره طی ۱۰ سال تونستی چقدر طلا بخری

منظورم اینه با قیمت گذشته تا الان حساب کن اگ سخته میتونی بدی هوش مصنوعی واست حساب کنه