2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7159 بازدید | 197 پست
ی مدت خودم خودمو بغل میکردم خودم دس میکشیدم رو تن خودم از کمبود محبت دیدم نمیشه ارخ مجازی با کسی دوس ...

متاسفم واست اول طلاق بگیرین بعد برین با کسی دیگه

خیانت هیچ توجیحی نداره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

یه چی بگم به نظر من مردا تا یکم پولدار میشن شروع میکنن به هرز پریدن و پول واسه بقیه خرج کردن

نمیگم صددرصد پولدار وفادار و شریف داریم بی پول هول لا ش ی هم داریم ولی چیزی که من به چشم دیدم اکثرا پولدارا خائن و عوضی ان و شیطون گولشون میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاربار رفتم میگه دلم پیره نمیتونم

اخه دلم پیره چه حرفیه . ببین باحرف زدن بامردا اونا وارد عمل نمیشن خودت باید بری طرفش

بیاخصوصی بهت لینک گروه بدم چیزایی که گفتن عملی کن بدون حرف زدن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

ایشالا شوهرت سال ب سال بهت دس نزنع طلاقتم نده بچتم بهت نده بفهمی چی میکشم الهی سرت بیاد ی روز

خیلیا هستن شرایط شمارو داشتن ولی خیانت نکردن می‌دونی خیانت بیشتر به خودت لطمه می‌زنه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

حالا منی ک شوهرم وفاداره اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولیوقت نمیذاره واسمون شیش ماهه از خستگی نتونسته ...

بهتر نیست نیارهاتون بهش بگین مردها وقتی بهشون تواین بابتهاتذکرمیدین بیشتره واسشون جمع میکنن ترس ازدست دادن دارن که زنشون هم به راه بدنره هم کسی قاپشوندزده به خودش جدی بگین نیازهاتون رو

کاربر مردهستم

ولی نمیتونه بغل ی شوهر جن هم بخوابه ک خیانتکارهباید برا خودش ارزش قائل شه طلاق بگیر ع از ادم کثیف و ...

نه اصلا راه درستی نیست گفت که سه تا بچه داره اون طفل معصوما چه گناهی کردن آخه

بنده ی خداچاره ای نداره جز اینکه مثل خیلی از خانومهای این دوره که خیانت دیدن ولی بخاطر بچه دارن زندگی میکنن روزگار بگذرونه 😔

من اصلا ن جشن عقد داشتم ن عروسی ن طلا ن خونه ن ماشین با موتور یا پیاده میرم اینور اونور تو چی میگی م ...

آره میفهمممم اینکه خیانتتو توجیه میکنیی نمی‌فهمم .یک ثانیه چشماتو بذار رو هم و فکر کن دقیقا شوهرت اینکارو بکنه آیا بازم میشنی توجیه براش بچینی؟!!! خیانت کثیف ترین کاریه که یک زن یا مرد در حق همسرش می‌کنه و هیچ توجیهی نداره. اگه آنقدر سردی برات مهمه و بغل دوست داری برو جدا شود اونوقت تو بغل هر کسی رفتی ب خودت و خدات مربوطه .نه اینکه یک مرد صبح تا شب جون بکنه برای رفاه تو و یک نفر دیگه مجانی بیاد و ازت کام بگیره !!!!😡

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
یه چی بگم به نظر من مردا تا یکم پولدار میشن شروع میکنن به هرز پریدن و پول واسه بقیه خرج کردننمیگم صد ...

اتفاقا پولدار ها بیشتر درگیر پول در آوردن هستن این تازه به دوران رسیده ها تا دوهزار جیبشون میبینن خیانت میکنن

من اصلا ن جشن عقد داشتم ن عروسی ن طلا ن خونه ن ماشین با موتور یا پیاده میرم اینور اونور تو چی میگی م ...

عزیزم همسرت شغلش چیه؟ مطمینی بهت خیانت نمی کنه آخه سختی شغل دلیل نمی شه نردا حد اقل هفته ایی یک بار رو می خوان رابطه داشته باشن. اگه واقعا خیانت نمی کنه یه مشکلی داره باید ببریش دکتر. 

یه چی بگم به نظر من مردا تا یکم پولدار میشن شروع میکنن به هرز پریدن و پول واسه بقیه خرج کردننمیگم صد ...

وای به روزی که گدا پولدار شود ... منظور کسایی که واقعاً گدای ذاتی هستن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

حالا منی ک شوهرم وفاداره اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولیوقت نمیذاره واسمون شیش ماهه از خستگی نتونسته ...

همینکه میدونی بخاطر یکی دیگه باهات اینجوری رفتار نمیکنه باید خداروشکرکنی خب کمکش کن درمان بشه

منم نفرین کرد خ ر اب خانم

راست میگی؟؟ 

فقط یه خراب و هرزه خیانت میکنه مرد وزن نداره

کسی متعهد گوه زیادی میخوره بره هرزگی کنه چه مرد چه زن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

آره میفهمممم اینکه خیانتتو توجیه میکنیی نمی‌فهمم .یک ثانیه چشماتو بذار رو هم و فکر کن دقیقا شوهرت ای ...

خوب تی گه اصلا بش محبت نداره اگه مردی بخاطر زنش جون می کنه یه محبتی هم داره یه آغوشی یه کلامی یه دست گرفتنی حتی اگه بلد نباشه یاد می گیره این مسله داره مرده.