حالا منی ک شوهرم وفاداره اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولیوقت نمیذاره واسمون شیش ماهه از خستگی نتونسته ...
بهتر نیست نیارهاتون بهش بگین مردها وقتی بهشون تواین بابتهاتذکرمیدین بیشتره واسشون جمع میکنن ترس ازدست دادن دارن که زنشون هم به راه بدنره هم کسی قاپشوندزده به خودش جدی بگین نیازهاتون رو
من اصلا ن جشن عقد داشتم ن عروسی ن طلا ن خونه ن ماشین با موتور یا پیاده میرم اینور اونور تو چی میگی م ...
آره میفهمممم اینکه خیانتتو توجیه میکنیی نمیفهمم .یک ثانیه چشماتو بذار رو هم و فکر کن دقیقا شوهرت اینکارو بکنه آیا بازم میشنی توجیه براش بچینی؟!!! خیانت کثیف ترین کاریه که یک زن یا مرد در حق همسرش میکنه و هیچ توجیهی نداره. اگه آنقدر سردی برات مهمه و بغل دوست داری برو جدا شود اونوقت تو بغل هر کسی رفتی ب خودت و خدات مربوطه .نه اینکه یک مرد صبح تا شب جون بکنه برای رفاه تو و یک نفر دیگه مجانی بیاد و ازت کام بگیره !!!!😡
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من اصلا ن جشن عقد داشتم ن عروسی ن طلا ن خونه ن ماشین با موتور یا پیاده میرم اینور اونور تو چی میگی م ...
عزیزم همسرت شغلش چیه؟ مطمینی بهت خیانت نمی کنه آخه سختی شغل دلیل نمی شه نردا حد اقل هفته ایی یک بار رو می خوان رابطه داشته باشن. اگه واقعا خیانت نمی کنه یه مشکلی داره باید ببریش دکتر.
آره میفهمممم اینکه خیانتتو توجیه میکنیی نمیفهمم .یک ثانیه چشماتو بذار رو هم و فکر کن دقیقا شوهرت ای ...
خوب تی گه اصلا بش محبت نداره اگه مردی بخاطر زنش جون می کنه یه محبتی هم داره یه آغوشی یه کلامی یه دست گرفتنی حتی اگه بلد نباشه یاد می گیره این مسله داره مرده.