2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
دروغگویه غذای شمالی . 😀 کاملا شبیه فسنجونه از نظر ظاهر اما داره دروغ میگ فسنجون نیست 😯

وای وای جاش تو جهنمه دروغگوی خوشمزه😂😂😂😂😂😘

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای پدرشوهر پزم هرچی میبینه میریزه تو قابلمه😂 ولی انصافا خ خوشمزه میشه غذاهاش

ایول دستش نمک داره و خوشمرست😊😊😊

مادرشوهر من دو سه روز پیش افطاری همه رو دعوت کرده بود،همه دور سفره نشسته بودیم،سوپ رو آوردن،اولین ملاقه که کشیدم یه پای مرغ باهاش اومده،توش پر از پای مرغ،منم که دوس ندارم حالم بهم خورد،آخه خودت دوس داری،واسه خودت که میپزی بریز..تو مهمونی آخه شاید یکی دوس نداره  

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
خیلی خوشمزه است    

والا توش هضم شده دفع که نشده😂😂😂😂😂😂

مادرشوهر من دو سه روز پیش افطاری همه رو دعوت کرده بود،همه دور سفره نشسته بودیم،سوپ رو آوردن،اولین مل ...

حداقل پاک میکرد استخوتاشو درمیاورد

خواهرم اش رو فقط با خرما میخوره ده دوازده تا خرما رو بدون هسته می نداره تو کاسه بعد اش رو میخوره &n ...

حالا چرا خرما با آش تناسب ندارن باهم😟😟😟

یکی از اقواممون رو آش رشته شکر میریزه😢😨

😫😫😫😫😫😫

من حلیم که از بیرون کلا نمیگیرم خودم تو خونه درست میکنم با گندم و گوشت و ادویه توش نمک میزنم، شیر بر ...

خورشت بادمجون گوشت داره دیگه اینکه عجیب نیست😄 گوشت و بادمجون و گوجه هست

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍

من یبار هوس شیربرنج کردم از برنجی ک شب قبل گذاشته بودم خیس بخوره استفاده کردم نگو رو برنج از قبل نمک ریخته بودم و حواسم نبوده 

خلاصه شیر برنجم شور شده بود 

همشو دور ریختم چون از شیر برنج توقع شیرین بودن و داشتم 😥

نگو نصف ملت شور میخورن

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨
ناخوناشم روش بود    

وااای نه خیلی چندشه اینجوری😭😭😭😭

من یبار هوس شیربرنج کردم از برنجی ک شب قبل گذاشته بودم خیس بخوره استفاده کردم نگو رو برنج از قبل نمک ...

آره منم از دیشب هنگم تازه حلیم بت نمک و قیمه داشت قابل هضم میشد که فاجعه ی شیربرنج و کاچی شور هم بهش اضافه شد😭😭😭

آره منم از دیشب هنگم تازه حلیم بت نمک و قیمه داشت قابل هضم میشد که فاجعه ی شیربرنج و کاچی شور هم بهش ...

😂😂😂😂اخه از وقتی کوچیک بودیم شیربرنج و شیرین خوردیم الان بگن شور واسمون عجیبه 

من حتی خواستم کم نیارم و همونجور شور خوردم اصلا نمیتونستم تحمل کردم 

یچی در حد اب مقطر شده بود 

شور و شیرین😴

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨