2777
2789

والا ما چندسال پیش یه مستند اشپزی جهان میدیدیم کشورهند گوشت وادویه وپیازو قاطی کرد ادویه کاری زد بهش منم ازاون‌موقع یه خورشتی هست درست میکنم بچه هام میگن کاری درست کن 

مثلا گوشت چرخ کرده وپیاز گوجه پوست گرفته خرد شده فلفل سیاه زردچوبه ونمک وروغن یا سینه مرغ بجای چرخ کرده 

انقدر خوشمزه است بچه هام میگن کاری درحالیکه کاری نوعی ادویه هندی هست😁😁😁

والا ما چندسال پیش یه مستند اشپزی جهان میدیدیم کشورهند گوشت وادویه وپیازو قاطی کرد ادویه کاری زد بهش ...

آره دو نوع هندی و ژاپنی داره. منم انقدر تو سریال‌های ژاپنی دیدم که به سرم زده درستش کنم. با مرغ و هویج و سیب زمینی و کره و ادویه کاری درستش میکنن کنار برنج میذارن میخورنش ولی مطمئن نیستم خوشمزه باشه یا نه 😂

طرز تهیه این غذایی رو که گفتی رو واسم میگی؟ اگه خوشمزست درستش کنم خسته شدم از غذاهای تکراری دلم تنوع میخواد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دو نوع هندی و ژاپنی داره. منم انقدر تو سریال‌های ژاپنی دیدم که به سرم زده درستش کنم. با مرغ و هو ...

خیلی سادس بابا من اینو از بالام یاد گرفتم طفلک از سرکار میومد مامانم حوصله نداشت خودش واسه خودش درست میکرد انقدرر خوشمزه بود الانم واسه بچه هام درست میکنم با نون ولی میخوریم بخصوص با سنگگ داغ 

اول یه پیاز قرمز باشه چه بهتر قشنگ ریز خرد کن تو روغن سرخش کن نسوزه ها طلایی بشه 

بعد فلفل دلمه ایی   هم ریز خرد کن بریز رو پیازا در تابه روبزار نرم بشه 

بعد اگه فلفل سبز که تندهم هست اگه دوست داشتید ها وگرنه لازم نیست چون خیلی تند میشه ونم یه ذره بریز اندازه نخود 

چرخ کرده رو حالا قاطی مواد کن تا سرخ بشن 

حالا گوجه پوست گرفته وخرد شده رو بریز 

نمک فلفل سیاه وزردجوبه  ورب یه ذره بریز 

در ظرفو بزار گوجه ها اب بندازه  

چند دقیقه بزار اروم بجوشه 

میتونی بجای چرخ کرده از سینه مرغ خرد شده استفاده کنی ولی جای چرخ کرده رو نمیگیره