2777
2789
عنوان

جریان این چیه

167 بازدید | 15 پست

ک میگن بعضی از موادای خوراکی مسموم کردن و قرص استامینوفن و اینا شماعم شنیدن صحت دارهههه؟؟

امروز شوهرم سرما خوردم بود مهمون بودیم قرص سرما خوردگی خواست استامینوفن بهش داد  و همون نوشته ایک ک میگن روش باشه سمی داشت من گفتم نخورشو اینا گف چرا گفتم شنیدم میگن سمی اونم حالش خوب نبود نمدونم خوردش بلاخره یا ن حالا دارم اتیش میگیرمممممممممم نمیدونم خورد یا ن خدایا خودت رحم کن من تنها امیدم همسرمههههه🥲😭

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یبار داخل کیک قرص پیدا کردیم

تازگیا؟؟

این  اتفاق تازه افتاده و کانالا پر شده از اینا توروخدا توروجون عزیزت  برام دعا کن همسرم نخوردم باشه😭😭😭😭😭

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دارن واسه افزایش جمعیت خودشونو جر میدن اونوقت بیان مواد سمی به داروها بزنن که مردم رو بکشن

ملت خودمون ک ن میگم از عراق اینکارو کردن کار داعشه کانالا پر شده از این حرفا 

توروخدا دعا کن همسرم نخورده باشه از قرصه لطفاااا

بالای هر قرص تاریخ انقضا به میلادی نوشته سرچ کن تو گوگل کجاشه بعد دیگه تاریخ مصرف گذشته استفاده نمیک ...

میگن سمیش کردن کاری ب تاریخ مصرف ندارهههه 

دعا کن لطفا

⛔خبر فوری     ⛔خبر فوری 

بسیار مهم هموطنان گرامی

امروز از طرف وزارت بهداشت نامه ای به تمام بیمارستان ها از جمله بیمارستان محک زده شد و از تمام پرسنل بیمارستان ها خواسته شده اطلاع رسانی کنند.لطفاً فعلاً تا اطلاع ثانوی از مصرف اقلام زیر خودداری شود.۱-سوسیس و کالباس۲-انواع نوشابه ۳- چیپس و پفک.۴‌-کیسه فریزر بامارک بنفشه و محصولات شرکت سیلانه سبز جدا خود داری کنید لطفاً انتشار دهید تا مردم با خبر شوند .

توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه... حتماً بخونيد

خیلی مهم و خیلی فوری..

دکتر چاووش زاده رییس بیمارستان خاتم الانبیا درخواست اطلاع رسانی فوری به مردم ایران را دارد...

به اطلاع تمام هموطنان عزیز برسانید که تا اطلاع ثانوی از خوردن خرما وارداتی و چای طلا با عنوان های تشریفات و مانی و طلا با هر نوع مدل جدا خودداری کنید.

گروهک تروریستی داعش پس از تسلط بر زرادخانه های شیمیایی و میکروبی عراق، اقدام به آلوده نمودن برخی محصولات و قاچاق آن به داخل خاک ایران نموده است.

این محصولات حاوی ماده شیمیایی اُکسالات آمونیوم هستند که مستقیماً و به سرعت بر روی سیستم عصبی اثر گذاشته و منجر به فلج شدن و مرگ فرد خواهد شد.

تاکنون بیش از ده مورد به بیمارستان امام رضا ارجاع داده شده است.

خواهشمندیم تا می توانید به نزدیکان خود اطلاع دهید.

کپی اجباری

⛔خبر فوری و بسیار مهم

هموطنان گرامی:

توجه توجه....

طبق اطلاعیه بیمارستان الزهرا تهران قرص استامینوفن جدیدی وارد بازار شده که در زیر آن بصورت ریز نوشته شده "دگلوفین  یا   باکلوفن"به هیچ وجه  به هیچ وجه استفاده نکنید که ظرف مدت 72 ساعت صد در صد سبب مرگ می شود.

لطفا اطلاع رسانی کنید

خواهشاً کپی کنید  همه در جریان باشن...رفع خطر احتمالی واجب است. لطفا اطلاع رسانی کنید به نظر میرسد این قرص سمی توسط اسراییل و از طریق عناصر گروه داعش توزیع میشود

,,فقط زود,بفرستید,,توهرگروهی هستید,,هرکه برات مهمه اینو براش بفرس.

سرهنگ قنبری

اطلاعات ناجا 09122431960

اینو تو هر گروهی هستین پخشش کنید.

چه خنده دار 

فکر کن از عراق استامینوفن و دارو بیاریم 🤦😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چه خنده دار فکر کن از عراق استامینوفن و دارو بیاریم 🤦😂

منم شنیدم ترس تمام وجودمو گرفتههههه

چه خنده دار فکر کن از عراق استامینوفن و دارو بیاریم 🤦😂

خنده دار نیس چن سال پیش یادت رف جریان قرص تو کیکا

خنده دار نیس چن سال پیش یادت رف جریان قرص تو کیکا

دروغ بود اونم سرهنگ قنبری کدوم خریه اخه 🤦😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️