2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

منم پفک میخورم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

خورست ماست حز بهترین غذاهای اصفهانه

و اصفهانیا خیلی دوست دارن

تو تمام مراسمهای رسمی و عروسی ایناشون هست

خیلی ام گرووونه

از گوشت گردن و زعفرون و ماست چکیده درست شده 

خیلی ام درست کردنش سخته

بعضیا یکی دوباره اول خوشسون نمیاد ولی بعد عاشقش میشن 

وافعا عااالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه چیزی رو امتحان میکنم و کلا عاشق غذاهای مختلف شهر یاکشور های دیگه هستم  فکر میکنم خوبه ا ...

امیدوارم دلمه سیرابی رو امتحان کنی دیگه ازش دست برنمیداری ولی واقعا حالم از قورباغه سرخ شده بهم خورد بیچاره قورباغه🤢🤢

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓
دلمه سیرابی چجوریه؟

برنج و ماش و عدس و سیب زمینی و زیره و روغن قاطی میکنن میریزن تو شکمبه میدوزنش میندازن کنار کله و پاچه تا بپزه 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓
من عاشق دلمه سیرابی ام کلا عاشق سیرابی تازه دیارم سیرابی هم بود یه قابلمه  درست می کردم میخوردم ...

چطوری میتونی معده ای یه گوسفند رو بخوری فک کن چیاخورده تواین هضم شده گازمعدش😦😷😷😷

این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔
سفره خونه های اینجا پلاس قلیونند. قلیون میخواستیم تو شهر به اون بزرگی نبود😮 اینجا تو هر پارکی سرویس ...

اینجا قبلا در امتداد زاینده رود و در ناژوان صدها چایخونه و سفره خونه بود ولی بعد همشو تعطیل کردن چون ممنوعه😊😊

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
من همه چیزی رو امتحان میکنم و کلا عاشق غذاهای مختلف شهر یاکشور های دیگه هستم  فکر میکنم خوبه ا ...

واااااااییی....حالا هر چقدر هم که طبع خوبی داری به کنار ولی قورباغه آخه ؟؟؟  خواهش میکنم اجازه بده بگم ایییییییییی..عووووق

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

کسایی که با نمک میخورن با قیمم میخورن منم میخورم ذائقه ها فرق داره طرف خراسان ۸۰ درصد حلیم و با نمک میخورن 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
چلو دیزی کاشان

من دیدم این مدل که چلو گوشت رو قاطی درست میکنن و یکم بهش نخود میریزن بهش میگن دیزی پلویی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اش ماست هم مشهد داره هم همدان

بهش میخوره خوشمزه باشه🤤🤤🤤

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂