2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
عجیب ترین کله پاچه هست چجوری یه انسان می تونه زبون چشم مغز یه موجود دیگه رو بخوره  ادم یاد فی ...

وااای نگو عااشقشم🤤🤤🤤😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من یبار هوس شیربرنج کردم از برنجی ک شب قبل گذاشته بودم خیس بخوره استفاده کردم نگو رو برنج از قبل نمک ...

اونایی که با نمک میخورن یه چیزی تو مایه های کته ماسته فقط به جا ماست شیر داره بهش میگن شیر برنج

وگرنه شیربرنج اصلی با گلاب و هل و مغزیجات هست و شیرینه

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂اخه از وقتی کوچیک بودیم شیربرنج و شیرین خوردیم الان بگن شور واسمون عجیبه  من حتی خواست ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 

آره منم از دیشب هنگم تازه حلیم بت نمک و قیمه داشت قابل هضم میشد که فاجعه ی شیربرنج و کاچی شور هم بهش ...

ماهم حلیموبانمک میخوریم هم کاچی و شیربرنجو😐

اخه مگه غذای شیرین هم داریم؟حالم بهم میخوره غذاشیرین باشه 

اونایی که با نمک میخورن یه چیزی تو مایه های کته ماسته فقط به جا ماست شیر داره بهش میگن شیر برنج وگر ...

Ok

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨
كرانچي تندواتشين باماست

کرلنچی اینقدر خوشمزست با چایی شیرین و آبگوشت هم بخوری میچسبه😂😂😂😂😂😂

من ماستو با شکر میخورم خیلی خوشمزه میشه

پس خورشت ماست رو کیف میکنی بخوری

ماهم حلیموبانمک میخوریم هم کاچی و شیربرنجو😐 اخه مگه غذای شیرین هم داریم؟حالم بهم میخوره غذاشیرین ب ...

داریم به خدا داریم 😭😭😭😭