2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
راستی غذای بز قورمه چیه کسی خورده؟

عزیزم بزقرمه یه جور غذای کرمانی هست و فوق العاده خوشمزس، گوشت و نخود و سیب زمینی با سیر و پیاز و نمک و زردچوبه مدل آبگوشت میپزن وقتی کاملا پخت گوشتا و نخود و سیبزمینیو جدا میکنن و همشو با هم میکوبن و برمیگردونن داخل آبش و بهش سیرداغ و نعنا داغ و کشک اضافه میکنن. فکر نکنم کسی بدش بیاد چون طعمش عالیه

بچه ها مال شملم اینجوریه؟ میخام عکس بفرستم میزنم میره توی اسناد ولی هر چی میزنم رو عکسا بزرگ نمیشن

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزقرمه یه جور غذای کرمانی هست و فوق العاده خوشمزس، گوشت و نخود و سیب زمینی با سیر و پیاز و نمک ...

اینی که گفتی باید خوشمزه باشه 😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من خودم اصفهانیم و هربار دوغ و گوشفیل میخورم تعجب میکنم که چطور این دو تا باهم اینقده خوشمزه اس

یعنی واقعا بورانی جزو غذاهای خاصتونه؟ من عااااشق اصفهانم اما دفعه آخر کل اصفهانو گشتیم یه قلیون خانه یا سفره خانه پیدا نشد!! حالا ما گوهردشتیم قدم به قدم سفره خانه است اما ما نمیریم؛ تو مسافرت که میخواستیم بریم نبود. مگه میشه تو شهر به این بزرگی!!!؟

دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

من زياد رفتم خرم آباد ولي اين غذا رو نه ديده بودم و نه شنيده بودم . ولي دوست دارم بدونم طعمش خوب هست ؟ !

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

دروغگویه غذای شمالی . 😀

کاملا شبیه فسنجونه از نظر ظاهر اما داره دروغ میگ فسنجون نیست 😯

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹