2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
خب حتما کاچی شما با کاچی ما که واسه خانوما بخصوص بعد از زایمان و مواقع پریودی خوبه فرق داره

نه همون مدلیه همسایمون روضه داشت اونجا اولین بار دیدم بقیه با شکر میخورن، ولی واقعا با نمک یه چیز دیگست من شیرین دوست ندارم  فامیلی اینطوریم تقریبا،مثل بقیه که با نمک دوست ندارن ذائقه است

امضاتو که خوندم برای اینکه مدیون نشم توهمین حالت دراز کشیده یع قر به گردنم دادم😚😚🤗

ای جوووون ماشالله به قرت😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همون مدلیه همسایمون روضه داشت اونجا اولین بار دیدم بقیه با شکر میخورن، ولی واقعا با نمک یه چیز دی ...

آخه بعضیا کاجی رو با آرد گندم میپزن مثل حلوا هست ولی شله کاجی اصل با آرد برنجه و رنگ زعفرون داره و البته شل هست تقریبا مثل فرنی

تو خورشت قیمه بامیه میندازن یا تو قرمه کرفس لرا اینجوری درست میکنن من دوست ندارم هرچیزی جدا مزه خودش ...

دیگه خدایی خورشت بامیه فرق داره تو قیمه خوب نمیشه دیگه

کاچیاتونو چجور میپزین شما؟

روغن و آردو باهم تفت میدیم اندازشو قشنگ نمیدونم به یه درجه خاصی رسید رنگش آب داغ اضافه میکنیم شل میشه بعد میزاریم رو شعله کم یه ذره قل بزنه  نمکم میزنیم

تو کاسه سرو میکنیم بعضیا نون تیلیت میکنن میخورن بعضیا نو نو جدا باهاش میخورن غلظتش مهمه چجوری باشه نه شل نه سفت روغنشم اندازه باید باشه

منم دوست ندارم تازه جاریم تو آش رشته سیب زمینی میندازه میپزه😐😐😐

واسه خوشمزگی یا اینکه لوز بده؟

اینکه نمک با حلیم بخوری یا شکر یا کاچی و شیر برنج طبع غذایی عجیبه نه غذای عجیب . 

بعد هیچ غذایی عوق نداره به مزاج ما فقط سازگار نبوده. 

من عاشق دنبلانم و ک و ن مرغ 

روده و خوئک گوسفندم که نگمممم براتون 

غذای عجیبی هم که خوردم ماهی سفید یه بادکنی شکل سفید داره تو شکمش که بغل اپیلشه اونو کباب شده اش رو خوردم عالی بود دوست داشتم . 

روغن و آردو باهم تفت میدیم اندازشو قشنگ نمیدونم به یه درجه خاصی رسید رنگش آب داغ اضافه میکنیم شل میش ...

ممنون

ولی این کاچی اصل نیست 

چون کاچی اصلی اونه که برای زائو و عروس میبرن و چون ارد تفت داده و روغن خوب و شکر داره باعث جبرانانرژی از دست رفته میشه درواقع یه جور دسره اینی که شما میگی مثل اینکه حالت غذایی داره

ما کباب شامیو با چای میخوریم.

به هرکی میگم میگه مگه میشه.

ولی خیلی خوشمزس.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤