2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
اینکه نمک با حلیم بخوری یا شکر یا کاچی و شیر برنج طبع غذایی عجیبه نه غذای عجیب .  بعد هیچ غذای ...

دنبلان به نظر من چندشه حالا... مرغ بهتره بازم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ممنون ولی این کاچی اصل نیست  چون کاچی اصلی اونه که برای زائو و عروس میبرن و چون ارد تفت داده ...

دقیقا خیلی متفاوته منم عاشق کاچیم با روغن حیوانیه زیاد🤤🤤🤤🤤🤤🤤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه نمک با حلیم بخوری یا شکر یا کاچی و شیر برنج طبع غذایی عجیبه نه غذای عجیب .  بعد هیچ غذای ...

چه جالب اون ماهی سفیده رو تا حالا نشنیده بودم

توروخدا بگین این شیر برنج شما چطوری درست میشه که بانمک میخورین.  خب شیر پس براچی میریزین. من شی ...

عین شیر برنج عادی فقط شکر و گلاب وهل نمیزنی 

نمک میزنی یه ذره هم شیرش بیشتر باید باشه مثل فرنی نشه

گرم سرو میکنی با کره 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
ممنون ولی این کاچی اصل نیست  چون کاچی اصلی اونه که برای زائو و عروس میبرن و چون ارد تفت داده ...

من چند جا دیدم واسه شهرهای مختلف اونام همین مدلی درست میکنن،فقط شمالیا آرد برنج میزنن فکر کنم منطقه با منطقه فرق داره، 

آخه بعضیا کاجی رو با آرد گندم میپزن مثل حلوا هست ولی شله کاجی اصل با آرد برنجه و رنگ زعفرون داره و ا ...

نه کاچی با آرد گندم بهتره

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
دنبلان به نظر من چندشه حالا... مرغ بهتره بازم

هیچ غذایی چندش نیست فقط به مزاج شما سازگار نیست   

مثلا من هیچ وقت شیرینی و شوری رو با هم نمیخورم . صبحونه نون پنیر میخورم چایی نمیخورم چون شیرینه . 

یا رو عدس پلو کشمش و شکر نمیریزم یا خرما . 

بیسکویت رو با چایی نمیتونم بخورم 

تو حلیم نه شکر میریزم نه نمک 

رو پیتزا و سیب زمینی سرخ شده سس نمیریزم 

به ماهیم ابلیمو نمیزنم 

اینا به مزاج من سازگار نیست ولی خیلیا میخورن قرار نیست من که نمیخورم بگم چندش یا عوق

چه جالب اون ماهی سفیده رو تا حالا نشنیده بودم

منم نخورده بودم یه بار تو رامسر بودیم دیدیم یه خانوم سانتی مانتال اومد کلی خرید بابام گفت چه جور درست میکنی گفت اومدیم خونه هیچکس ریسک نکرد بخوره من خوردم عاشقش شدم

فکر کنم خورشت کرفس با لوبیا بوده    

اتفاقا مزه و لعاب خورش کرفس به لوبیا قرمزه شه اگه تا حالا تو خورش کرفس لوبیا نریختین پیشنهاد میکنم از ای به بعد بریزید،،،خداااایی آشپزی درست یه هنره

مادرشوهرم توت فرنگی بانمک میخوره.

توت فرنگی اگه تعداد زیاد بخای بخوری باس نمک بزنی.‌چون فشارُ میندازه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
هیچ غذایی چندش نیست فقط به مزاج شما سازگار نیست     مثلا من هیچ وقت شیرینی و شوری رو با ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

دستور ر کاچی شما چطوره؟؟

آرد برنج رو یه تفت میدیم بعد بهش روغن حیوانی و شکر و آب اضافه میکنیم و زعفران و ( دابخواه گلاب) جوش که خورد و غلیظ شد یکم سرو میکنیم بخصوص برای خانوما عروسا زایمان کرده ها عااالیه خیلی انرژی زاست

توت فرنگی اگه تعداد زیاد بخای بخوری باس نمک بزنی.‌چون فشارُ میندازه

عهههههه نمیدونستم

هیچ غذایی چندش نیست فقط به مزاج شما سازگار نیست     مثلا من هیچ وقت شیرینی و شوری رو با ...

همش ب کنار. 

دلت میاد به پیتزا سس نزنی؟؟ نصف مزه اش ب سسه اخههههه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))