2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
بترکی دختر اینقدر خندیدم نزدیک بودم همسرم بیدار شه😅

جز عجیب ترین کامنتا بود خدایی من معدم گیرپاژ کرد با خوندنش😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
جز عجیب ترین کامنتا بود خدایی من معدم گیرپاژ کرد با خوندنش😂😂😂😂

آره بخدا

هنوز دارم میخندم😅

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورش خلال شنیدمافقط ولی برام جالبه

من قیمه نثار خوردم فکر کنم همون خورشت خلاله خوشمزه هست شبیه قیمه خودمونه فقط خلال بادام زیاد داره و باید مقدار گوشتش هم زیاد باشه حتما

حالا منم بهت پیشنهاد میدم...تو بچگی هم به دوستم پیشنهاد دادم ! بچه بودم تو مدرسه تو بیکسویت چهارتای ...

😅😅😅😅😅😅بد جنس تویی بقیه اداتو در میارن

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !
مگه حلواست با شکر بخورن منم با نمک میخورم حتی فرنی و شیربرنجم با نمک میخورم وصد البته حلیم😂😂😂😂 ...

خب حتما کاچی شما با کاچی ما که واسه خانوما بخصوص بعد از زایمان و مواقع پریودی خوبه فرق داره

اینی که من دیدم خورش بود باخلال وبرنج همین

نمیدونم والا من فقط میدونم خورشت خلال یا قیمه نثار که گفتم اون مدلیه و برای شهر قزوینه شاید شهرای دیگه دستور پختش متفاوته

اتفاقا من اصلا قیمه دوست ندارم ولی رو شله و حلیم عالیه البته من نمیدونم حلیمی ک شما با شکر میخورین چ ...

حلیم ما با گندم و گوشت هست و کش داره خیلی با روغن حیوانی و دارجین و شکر و مغزی جات سرو میشه