2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
بترکی دختر اینقدر خندیدم نزدیک بودم همسرم بیدار شه😅

جز عجیب ترین کامنتا بود خدایی من معدم گیرپاژ کرد با خوندنش😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
جز عجیب ترین کامنتا بود خدایی من معدم گیرپاژ کرد با خوندنش😂😂😂😂

آره بخدا

هنوز دارم میخندم😅

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورش خلال شنیدمافقط ولی برام جالبه

من قیمه نثار خوردم فکر کنم همون خورشت خلاله خوشمزه هست شبیه قیمه خودمونه فقط خلال بادام زیاد داره و باید مقدار گوشتش هم زیاد باشه حتما

حالا منم بهت پیشنهاد میدم...تو بچگی هم به دوستم پیشنهاد دادم ! بچه بودم تو مدرسه تو بیکسویت چهارتای ...

😅😅😅😅😅😅بد جنس تویی بقیه اداتو در میارن

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !
مگه حلواست با شکر بخورن منم با نمک میخورم حتی فرنی و شیربرنجم با نمک میخورم وصد البته حلیم😂😂😂😂 ...

خب حتما کاچی شما با کاچی ما که واسه خانوما بخصوص بعد از زایمان و مواقع پریودی خوبه فرق داره

اینی که من دیدم خورش بود باخلال وبرنج همین

نمیدونم والا من فقط میدونم خورشت خلال یا قیمه نثار که گفتم اون مدلیه و برای شهر قزوینه شاید شهرای دیگه دستور پختش متفاوته

اتفاقا من اصلا قیمه دوست ندارم ولی رو شله و حلیم عالیه البته من نمیدونم حلیمی ک شما با شکر میخورین چ ...

حلیم ما با گندم و گوشت هست و کش داره خیلی با روغن حیوانی و دارجین و شکر و مغزی جات سرو میشه