2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298005 بازدید | 397 پست

[QUOTE=91410769]نمیفهمیدم چیه فقط انگار یه چیزی بود که مجبور بودم انجام بدم .. 

سلام من دانشجوی روانشناسی هستم و امیدوارم حرفام بهت کمک کنه.

اول از همه بدون که اراده انسان بسیار میتونه قوی باشه و قدرت بسیار زیادی داشته باشه.پس سعی کن این اراده رو در خودت تقویت کنی ابتدای کار در برابرت مثل اژدها خودنمایی میکنه اما بعد تو مثل شیر و اون یه موش ضعیف خواهد بود اینو مطمئنم شک نکن.افرادی رو میشناسم که تونستن و تو هم میتونی.برای تقویت اراده سعی کن نفست به فرمان تو عمل کنه نه تو به فرمان اون.گاهی به حرفش گوش نده از کارای ساده شروع کن و انجامشون نده کارایی که مفید نیستن برات مثلا یهو دلت میخواد لواشک بخری بخوری بگو نه یا دلت میخواد نمازتو دیرتر بخونی بایست و بگو نه همین الآن میخونم.کم کم قدرت پیدا میکنی تو دین به این کار میگن جهاد اکبر یعنی مبارزه با نفس این کار سخته یعنی از شمشیر دست گرفتن و تو میدان مبارزه کردن که اسمش جهاد اصغره سخت تره.اما همه آدما این توانایی رو دارن و از چیزای کوچیک شروع کن.مثلا به خودت بگو روزی ۳ بار به حرف نفسم گوش نمیدم.

دوم نمازتو ارتباط با خدا رو قطع نکن خدا توبه کننده هارو دوست داره و اگر توبه واقعی شد و دیگه اون کار تکرار نشد گناهانت رو به خوبی تبدیل میکنه.خدا دوستت داره و منتظر بازگشت تو هست.

سوم حتما جدی درس بخون یا یه هدف برای خودت قرار بده و براش تلاش کن طوری که ذهنت و انرژیت صرف اون هدف بشه و همین طور اعتماد به نفست رو بالا ببره  ...

چهارم این ممکنه زمان ببره پس نا امید نشو اول یک ماه بعد چند ماه و یه روزی هیچ وقت

پنجم عوامل تحریک کننده مثل عکس و فیلم و .. .رو به طور جدی بی خیال شو

ششم سعی کن یه منبع معنوی پیدا کنی این خیلی کمک کنندس مثلا یه سخنران که حرفاش به دلت میشینه رو منظم دنبال کن یا هر هفته به یه مکان مقدس برو من بهت کتاب حاج اسماعیل دولابی رو معرفی میکنم اما خودت بگرد و کسی که به دلت میشینه رو پیدا کن

یه نکته خیلی خیلی مهم اینه که اگه به اولین فکر خوشامد بگی با این امید که چیزی نیست یه فکر ساده ایت و تحت کنترله ناگهان میبینی که اون فکر به ظاهر کوجیک که درو براش باز کردی به جایی میرسه که دیگه کنترلش دست تو نیست چون برنامه اش از اول همین بوده که تو رو به این کار بکشه پس از ابتدای اولین افکار و تمایلاتت بهش یه نه محکم بگو

موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدااا کمکم کنید ۱۶ سالمه من به این کار معتاد شدم از ۱۵سالگی  وقتایی که تو خونه تنهام همش وسوسه میشم نمیتونم ترک کنم چشام ضعیف شدن حافظه امو ازدست دادم گیج میزنم اصلا نمیتونم تمرکز کنم ...... کمکم کنید چیکار کنم فراموش کنم به درسام برسم داغون شدم دیگه

یه بار اوایل عروسی مون شوهرم منو یه دفعه در حال خود ارضایی دیددد اینقدر باهام بد رفتار کرد که.... کتکم زد فحش های رکیک داد...اتهام زد....و یک هفته التماسشو می کردم ولی باهام حرف نمی زد.... ولی من بارها و بارها مچش رو تو حمام و در حال دیدن فیلم مستهجن و... در حال خودارضایی دیدمش ولی به روی خود هم نیاوردم.....

من سر  موضوع خود ارضایی بیش از 20 جلسه روانکاوی رفتم و 6 ماه دارو استفاده کردم... دست آخر یه دکتر اورولوؤیست خلاصم کرد... گفت اگه مالشی هست و هفته ایی بیشتر از سه بار نیست... باهاش کنار بیا... مشکلی نیست.... باور کنید گاهی بلافاصله بعد از مقاربت با شوهرم و به دلیل ارگاسم نشدن مجبور به انجام این کار میشم

من ی روز از شوهرم پرسیدم خودارضایی ینی چه خودم میدونستم هااا خواستم بپرسم اونم میدونه برگشت بهم گف چ ...

خوشگلم فهمیده خواسته به شما بفهمونه که خود ارضایی مثل خود زنی ضربه به خوده