2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 297997 بازدید | 397 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین اراده کنی کامل بذاری کنار سخته ولی شدنی ،چن سالته استاتر؟

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من ی روز از شوهرم پرسیدم خودارضایی ینی چه خودم میدونستم هااا خواستم بپرسم اونم میدونه برگشت بهم گف چ ...

محاله ندونه دوستم خاسته لونده

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

خود ارضایی در بزرگسالی از افسرده گی میاد یکی از دوستام تو دوران حاملگی انجام می‌داده واسه اولین بار و اصلن نمیتونسته با شوهرش ارتباط برقرار کنه بعد از حاملیگش چند سال باز انجام میداد بعدش رفت پیش مشاوره و خوب شد 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
چرا میخواین کنار بزارین؟ اذیت میشین ازین کار؟ یا به خاطر عذاب وجدانه؟ 

نه اذیت نمیشم ولی از خودم خجالت میکشم مخصوصاازشوهرم.خیلی دلم میخواد بزارم کنار ولی نهایت ترکم ۷ روزه بعدم میگن خیلی ضررداره

نه اذیت نمیشم ولی از خودم خجالت میکشم مخصوصاازشوهرم.خیلی دلم میخواد بزارم کنار ولی نهایت ترکم ۷ روزه ...

مال اینه نمیتونی باهمسرت ارگاسم وتجربه کنی عوارض خودارضایی همینه