2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298040 بازدید | 397 پست
وای عزیزم منم خودارضایی میکنم از رابطه با همسرم هیچ لزتی نمیبرررم😭😭😔😔😔چیکاررر کنم؟؟میگن اینایی ...

منم😢

خیلی هم بده کاش ی روشی بود ک بشه

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
سارا هستم ۲۶ ساله یه ماهه پاک پاکم😂

سلام سارا✋

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی تورابطمون شوهرم کارایی که من میخوام نمیکنه حتی بدش میاد از لب وسواسه از خیسی بدش میاد هیچک ...

عزیزم اون واقعا در حقت داره کوتاهی میکنه تو خانمشی یعنی چی دلش نمیاد لب و اینا بگیره ببخشید لذت رابطه تو همین اولاشه که چطور باید طرف مقابلت رو به اوج برسونی بهت پیشنهاد میدم که اگه امد سمتت قبول نکن اصلن باهاش رابطه برقرار نکن حتی اگه شده ۱ ماه طول بکشه تا وقتی که خودش دلیلشو ازت بخواه توهم خجالت نکش رک و راس بهش بگو رابطه زناشویی باید دو طرفه باشه

نمیفهمیدم چیه فقط انگار یه چیزی بود که مجبور بودم انجام بدم .. خیلی چیزا رو نمیشه شفاف گفت اقا هست ت ...

منم همینطور از بچگی ، از سن خیلی کم این عادت را دارم و هنوز نمیتونم ترکش کنم ، همیشه بعدش پشیمونم اما بعد یه مدت دوباره شروع میکنم

من از بچگی عادت کردممممم بچه بودم متوجه نبودم فقط دوست داشتم مدام اینکارو بکنممم الانم وقتی ناراحت م ...

دقیقا مثل من از خیلی کوچیکیم تا الان که ۳۴ سالمه ،وقتی خیلی اعصابم خرده اما بعدش حسابی پشیمون میشم ، تازگیا پهلوم به شدت درد میکیره بعدش و خیلی زیاد پای چشمام سیاه شده، کاش میشد برا همیشه ترک کنم

من دارم دیوونه میشم هر راهی رو میرم و هر کاری میکنم نمیتونم این عادت کوفتی رو ترک کنم 

از کلاس چهارم فک کنم این عادت و دارم و تا الان که پانزده ساله شدم نتونستم ترکش کنم

خوش به حالت🤕