آرنینا مدیر عضویت: 1391/05/09 تعداد پست: 2410 عنوان هدیه ی سالگرد ازدواج . سورپرایز | مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 69 پست همسرم واسه ی سالگرد ازدواجمون برام سانتافه خریده . داده گل فروشی تزئینش کنن. مراسم فرداست . من چی بخرم براش . یا خدا ............نظر بدین . خواهشا شوخی نکنین . وقتم کمه 1398/03/02 | 12:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیمیا___97 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 21607 عزیز تاپیک دروغ بود خودتو ناراحت نکن و زودباور نباش گلکم بله عزیزم دیدمولی واقعا خانمایی هستن ک راست میگن دیدم تو سایت خیلی اذیتشون میکنن تا عکس از همه چیز و هم کسش نذاره ول نمیکنن
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15725 من دوستای مولتی میلیاردر دارم که فقط کادوهاشون سفرهای خارجی هستیادمه اسفند و فرودین یه خانواده ۴نفره به ۳کشور سفر کردن اونم در قالب تورروسیهترکیه کانادا تا الان ندیدم درباره کادو و اینا صحبت کرده باشن ،اونا میگن سورپرایز ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20116 بعضیا باور کردن عه چ خوشبینانه مینگرن ب زندگانی دمشان گررررم خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20116 بله عزیزم دیدم ولی واقعا خانمایی هستن ک راست میگن دیدم تو سایت خیلی اذیتشون میکنن تا عکس از همه چیز ... اره ولی خو سانتافه کادو اخه..بعدم ادم انقد میلیاردر تفریحش نی نی سایته ایا خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
آرنینا مدیر استارتر عضویت: 1391/05/09 تعداد پست: 2410 تو اینستا چقدر زیاده . عکس کادوهای سورپرایزی شون همه میلیاردی احیانا اونها هم آدمن عایا ؟ یا ما فقط آدمیم .
lenakhanoom عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5006 اره ولی خو سانتافه کادو اخه..بعدم ادم انقد میلیاردر تفریحش نی نی سایته ایا 😂😂😂😂یعنی همه ما بدبختیم🤣🤣🤣 دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
کیمیا___97 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 21607 اره ولی خو سانتافه کادو اخه..بعدم ادم انقد میلیاردر تفریحش نی نی سایته ایا 😂😂😂اره من تو همین سایت خانومی رو دیدم شوهرش تو بازار اهنه میگف بالای 20 میلیارد سرمایشه
saint عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1959 ای بی تربیت . بدبختی اینه که ما کلا سالگرد ازدواجمون رو فراموش میکنیم . همون شورت و جوراب هم ... نه ما فراموش نمیکنیم.ولی زیادی خرجم نمیکنیم.در حد شام.ولی بی مناسبت هدیه میگیرم از همسرم.ولی تو گفتی سانتافه خورد تو ذوققم.اخه من تازه یدونه شال ازش کادو گرفتم داشتم باهاش حال و دلخوشی میکردم سانتافه هه افسردم کرد😓😄😄😄😄 عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
آرنینا مدیر استارتر عضویت: 1391/05/09 تعداد پست: 2410 😂😂😂😂یعنی همه ما بدبختیم🤣🤣🤣 بدبختهای خوشبخت . چون اونقدری که ما می خندیم اونا نمی خندند .
lenakhanoom عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5006 😂😂😂اره من تو همین سایت خانومی رو دیدم شوهرش تو بازار اهنه میگف بالای 20 میلیارد سرمایشه حامی پولدارن بی پناهه نی نی سایت😂 دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
آرنینا مدیر استارتر عضویت: 1391/05/09 تعداد پست: 2410 نه ما فراموش نمیکنیم.ولی زیادی خرجم نمیکنیم.در حد شام.ولی بی مناسبت هدیه میگیرم از همسرم. ولی تو گف ... همین خوبه . من هرسال عزمم رو جزم میکنم فراموش نکنم ولی دقیقا دو سه روز بعدش یادم میفته .
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15725 تو اینستا چقدر زیاده . عکس کادوهای سورپرایزی شون همه میلیاردی احیانا اونها هم آدمن عایا ؟ یا ... باور نکن خیلی ها را این دوستای من که میگم هیچ چیزشون را بروز نمیدنالبته بستگی به چشم ودل سیری شون دارهتا الان ندیدم بزارن اینستا میرن مسافرت بعدها متوجه میشی کجا بودن ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
lenakhanoom عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5006 بدبختهای خوشبخت . چون اونقدری که ما می خندیم اونا نمی خندند . 😂😂😂😂 دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
saint عضویت: 1395/11/27 تعداد پست: 1959 همین خوبه . من هرسال عزمم رو جزم میکنم فراموش نکنم ولی دقیقا دو سه روز بعدش یادم میفته . نه من دوس دارم اینجور روزها رو.ولی سخت نمیگیرم ک چرا کادو نگرفتی چرا فلان نکردی.برا همین بی مناسبت کادوی قشنگ میگیره. عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
آرنینا مدیر استارتر عضویت: 1391/05/09 تعداد پست: 2410 ولی گذشته از شوخی . باید همیشه شاکر باشیم که سالمیم . شوهرامون بهمون خیانت نکردند تا همین چند ثانیه ی گذشته . بچه های خوب داریم . والله . اون تسبیح من کوووووووووووووخخخخخخخخخخخ