2777
2789
عنوان

حق طلاق

1126 بازدید | 54 پست

دوستان از نظر خودتون رو راجع به حق طلاق بگین، اگر آقایان هم نظری دارند لطفا بفرمایید. 

تعداد رای : 20
نظرسنجی
موافق
15
75%
مخالف
5
25%
مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀

من ظرفیت حق طلاق رو ندارم😁😁😁

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق معنیش این نیست که مرد از حقی ساقط میشع بلکه معنیش اینه که همون حقی که مرد داره عینش رو هم زن داره

من موقع ازدواج گفتم هیچی نمیخوام جز این حق که اگه طرف زندگی کن باشه و بدبین نباشه به راحتی قبول میکنه

والا من ظرفيتم پايينه اگه حق طلاق با من بود تا حالا بيست بارطلاق گرفته بودم😂

دوست عزیزم اینجوری نگین، شما عاقل و بالغ هستین ولی اگر خدایی نکرده قرار بر طلاق باشه با مستنداتی انجام میگیرد نه هرکی نخواست با کسی زندگی کنه بره طلاق بگیره 

من ظرفیت حق طلاق رو ندارم😁😁😁

دوست عزیزم اینجوری نگین، شما عاقل و بالغ هستین ولی اگر خدایی نکرده قرار بر طلاق باشه با مستنداتی انجام میگیرد نه هرکی نخواست با کسی زندگی کنه بره و طلاق بگیره 

اگه این حق با من بود که تا حالا صد دفعه ای طلاقش داده بودم

دوست عزیزم اینجوری نگین، شما عاقل و بالغ هستین ولی اگر خدایی نکرده قرار بر طلاق باشه با مستنداتی انجام میگیرد نه هرکی نخواست با کسی زندگی کنه بره و طلاق بگیره 

حق طلاق معنیش این نیست که مرد از حقی ساقط میشع بلکه معنیش اینه که همون حقی که مرد داره عینش رو هم زن ...

کاملا درسته. هدفم از ایجاد این تاپیک صحبت کردن راجع به حق و حقوق خانما بود که خیلی ها ازش بی اطلاعی هستند اما در بیشتر مواقع میتونه بهشون کمک کنه