2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 54 پست
کاملا درسته. هدفم از ایجاد این تاپیک صحبت کردن راجع به حق و حقوق خانما بود که خیلی ها ازش بی اطلاعی ...

من توی یه تاپیک از سیر تا پیاز این مسئله بحث کردیم دیگه حال ندارم دوباره همونارو بنویسم..

ولی کلیش اینه که قوانین یک کشور کلا به تعادل رسیده یعنی یکی به میخ یکی به نعل!

رعا حق طلاق با مرده.. یعنی شما فکر کنید با یک وکالت که اسمش حق طلاقه حق شرعی و عرفی مرد از بین میره؟؟!!

اون چیزی که اسمش حق طلاق هست یه اسم الکی واسه گول زدن خانومها و نگرفتن مهریه ست که وقتی پاتو دادگاه بزاری میفهمی که هیچ اهمیتی نداره و تنها حق خانوم مهریه اش هست!!

اگر کشور دیگه ای مثل امریکا بودیم قطعا با قانون اونا بسیار درسته...ولی تو ایران اول شرع حکم میکنه که اونم ثطعا میگه مرد حق طلاق داره!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی یه تاپیک از سیر تا پیاز این مسئله بحث کردیم دیگه حال ندارم دوباره همونارو بنویسم.. ولی کلیش ...

خیر حق طلاق از بین نمیره. بحث من مساوی بودن حقوق خانمها و آقایانه که اگر قانون گذار بهش توجهی نداره و از خانمها حمایتی نمیشه، لااقل خانمها بدونن چنین قوانینی هست که حداقل حقوق انسانی اونهاست و باید مطالبه اش کنند 

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀
من توی یه تاپیک از سیر تا پیاز این مسئله بحث کردیم دیگه حال ندارم دوباره همونارو بنویسم.. ولی کلیش ...

ضمنا اگر تمایلی به ادامه بحث ندارید، صحبتی راجع بهش نکنین! 

چه خوب که کاربلد وارد بحثمان شد. مگر با نه اینکه با وجود بعضی مستندات میتوان طلاق گرفت. من هدفم آگاه ...

خب برای طلاق مستندات لازم ولی حق طلاق که با خانم باشه دیگه آقا نمیتونه مقاومت کنه که طلاق نمیدم من میخوام زندگی کنم معمولا هم حق طلاق دارها تفاوقی طلاق میگرن.اینی که شما میگی حقوق خانمها ,تو کشور ما این حق هیچ کجا نه گفته میشه نه اگاهی داده میشه چون معتقدند که خانم حق طلاق نداشته باشه بهتره قانون هم همین هست وگرنه موقع عقد قید میکنن خانم شما هم میتونی حق طلاق داشته باشی.آیا تا به حال به خانمی گفته شده این موضوع ضمن عقد?

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خب برای طلاق مستندات لازم ولی حق طلاق که با خانم باشه دیگه آقا نمیتونه مقاومت کنه که طلاق نمیدم من م ...

نمیگن چون به ضررِ همجنسشونِ

متأسفانه اونوقت با این حجم از خیانتی که دیده میشه سنگ رو سنگ بند نمیشه

خب برای طلاق مستندات لازم ولی حق طلاق که با خانم باشه دیگه آقا نمیتونه مقاومت کنه که طلاق نمیدم من م ...

نه متاسفانه آگاهی داده نمیشود من و همسرم با توافقی که بینمون انجام شد ایشان زمان عقد این حق رو به من دادن. 

نمیگن چون به ضررِ همجنسشونِ متأسفانه اونوقت با این حجم از خیانتی که دیده میشه سنگ رو سنگ بند نمیشه

بله اینطور میشه ولی زندگی هم به چه قیمتی بعضی از خانمها واقعا تو شرایط خیلی بدی زندگی میکنن با همسر معتاد .خیانتکار .و خیلی مشکلات دیگه اما میگن نمیتونیم طلاق بگیریم طلاق نمیده وفلان خیلی ها هم میگن جایی نداریم بریم باید بسوزیم و بسازیم.اندر احوالات همسران کشور من که خیلی هاشون تو بدترین شرایط دارن زندگی میکنن با چندتا بچه .وقانون حمایتی از این ها نمیکنه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

ولی حق طلاق در صورت درست گرفته شدن کاملا وجهه قانونی داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان یه سری کاربر میگن زندگی که اولش حرف طلاق باشه به درد نمیخوره 

ولی همینا نمیگن پس چرا آقایان سر مهریه چونه میزنن

چون به نظرم اون زندگی هم فایده نداره!

حقوق برابر برای من انقده مهمه که حاضر نشدم بدون اونا ازدواج کنم و مهریه ام یک سکه است با حقوق برابر

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگه این حق با خانوم ها باشه 

خوبیش این که آقا پیش خودش میگه من باید همیشه خوب و وفادار باشم تا زن زندگیم رو مادر بچه ام رو از دست ندم

ولی متأسفانه حق که با آقا باشه خیالش راحته که خانوم به این راحتی ها نمیتونه جدا بشه و هرجور که دلش بخواد رفتار میکنه 

خصلت آدمیزاد این که تا وقتی چیزی رو داری به چشمت نمیاد

ولی وقتی ترس از دست دادنش رو داشته باشی بیشتر حواست بهش هست

(دوستان این حرف هارو نزارید به پای این که از شوهرم ناراضیم و حس ترحمتون برانگیخته بشه😉خداروشکر من عاشق همسرم هستم چون فوق العاده مهربون و منطقیِ😊)

بله اینطور میشه ولی زندگی هم به چه قیمتی بعضی از خانمها واقعا تو شرایط خیلی بدی زندگی میکنن با همسر ...

من با حرفتون موافقم

اینجا یه سری تاپیک هایی دیدم که در مخیلم نمیگنجه که یه مرد بتونه با زنش اینجوری رفتار کنِ😔

اگه این حق با خانوم ها باشه  خوبیش این که آقا پیش خودش میگه من باید همیشه خوب و وفادار باشم تا ...

کاملا با حرف تون موافقم تا یه جایی. حق طلاق اگر به خانم داده بشه معنی اش این نیست که آقا نمیتونه طلاق بده، هر دو از حقوق مساوی برخوردارن 

من با حرفتون موافقم اینجا یه سری تاپیک هایی دیدم که در مخیلم نمیگنجه که یه مرد بتونه با زنش اینجوری ...

بدترین از تاپیک ها هم وجود داره تو زندگی واقعی تو دادگاه ها .و درکش برای منم سخته که چطور میشه یه مرد همچین رفتاری با همسر خودش داشته باشه.ولی متاسفانه هست 

ولی حق طلاق در صورت درست گرفته شدن کاملا وجهه قانونی داره

این درصورتیه که اقا موافق باشی وگرنه میتونه بگه نه من طلاق نمیخوام!!

1-قانونا خودش شخص به وکیلش مقدمه!

2-شرعا حق طلاق با مرده و نمیشه حق شرعی یک ادم رو با وکالت ساقط کرد!

3-تو دادگاها سعی میکنن دیرتر جکم طلاق رو بدن..یعنی اگر یک طرف بخواد سعی میکنن حکم ندن!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای