2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 54 پست
ضمنا اگر تمایلی به ادامه بحث ندارید، صحبتی راجع بهش نکنین! 

خوب منظورم اینه که احتمالا خونده شده باشه و تکراری نباشه..اعصاب نداریا!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
خیر حق طلاق از بین نمیره. بحث من مساوی بودن حقوق خانمها و آقایانه که اگر قانون گذار بهش توجهی نداره ...

متاسفانه قانون ما کاملا اسلامی هست ..و توی اسلام زن نصف مرده..از دیه و ارث بگیر تا حق حضانت بچه ای که خودش به دنیا اورده! واسه پاسپورت گرفتن یا عمل جراحی بدن خودت رضایت همسر لازمه!!

تو فرهنگ عقب مونده ما هم اینکه "شوهرم اجازه نداد" یک دلیل کاملا منطقی هست!! مگه خود زن عقل و شعور نداره واسه خودش تصمیم بگیره!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه قانون ما کاملا اسلامی هست ..و توی اسلام زن نصف مرده..از دیه و ارث بگیر تا حق حضانت بچه ای ک ...

حرفهای شما کاملا درسته، عرف جامعه ما برای رشد خانمها دست و پا گیر است، چه رسد به تغییر قانون!  اما تغییر بالاخره از یک جایی باید شروع بشه، چه بهتر کسانی که از سر نا آگاهی و ناتوانی متوجه حداقل قوانین شوند. حداقل هایی که داشتن اونها بهتر است از نداشتنشون. 

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀
حرفهای شما کاملا درسته، عرف جامعه ما برای رشد خانمها دست و پا گیر است، چه رسد به تغییر قانون!  ...

قطعا منم همینو میگم...معمولا میگن مهریه نمیخوام حق طلاق میخوام! این درست نیست چون معادل هم نیست! من میگم سر کسی کلاه نره..اتفاقا چون قوانین ما مرد سالاره هم تو جامعه هم قانون یه خانوم هم باید مهریه داشته باشه هم حق طلاق!! 

یعنی هرچی به یه خانوم حق و حقوق بدن بازم با مرد یکی نمیشه!! برای پاسپورت باید اجازه همسرش باشه..دیه اش نصفه... حق ارثش نصفه و هزاران محدودیت دیگه!

نباید حق طلاق رو مسئله بزرگی بکنی یه وکالت سادست که مرد میتونه زیرش بزنه..انقدرا مسئله مهمی نیست...اتفاقا حق یه زنه!

این درصورتیه که اقا موافق باشی وگرنه میتونه بگه نه من طلاق نمیخوام!! 1-قانونا خودش شخص به وکیلش مقد ...

وکالت طلاق رو میشه بلاعزل گرفت

پس از منظر قانون اگر وکالت بلاعزل نباشه میشه خود فرد مقدم باشه و گرنه وکالت مقدم بر فرد هست

حق طلاق حق شرعی مرد هست ولی شرعا منحصر به مرد نیست بلکه در شروط دوازده گانه دفترچه هم شرعا و قانونا به خانم این حق به شرط تائید دادگاه داده شده ولی اون قسمت تائید دادگاه بسیار مشکله 

با دادن حق طلاق این حق از اقا سلب نمیشه

سعی دادگاه ها رو نمیدونم ولی در دو باری که دوستانم طلاق گرفتند کوچکترین مشکل یا تعلل از سمت دادگاه ندیدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وکالت طلاق رو میشه بلاعزل گرفت پس از منظر قانون اگر وکالت بلاعزل نباشه میشه خود فرد مقدم باشه و گرن ...

شما یه خونه داشته باشی .وکالت بلاعزیل به یکی دیگه مثل همسرت بدی... شما به عنوان مالک نمیتونی بفروشی؟؟

شما یه خونه داشته باشی .وکالت بلاعزیل به یکی دیگه مثل همسرت بدی... شما به عنوان مالک نمیتونی بفروشی؟ ...

البته خونه کالا هست

زن کالا نیست

اگر وکالت بلاعزل داده بشه در طلاق اقا نمیتونه بگه طلاق نمیدم

بلکه میتونه خودش هم برای طلاق اقدام کنه

در حقیقت حق طلاق دادن براش حفظ میشه ولی حق ممانعت از طلاق ازش سلب میشه

البته خونه کالا هست زن کالا نیست اگر وکالت بلاعزل داده بشه در طلاق اقا نمیتونه بگه طلاق نمیدم بلک ...

از وکیل بپرس ..قطعا اینطوری نیست.. وکیل وکیله..خود سخص نیست...

از وکیل بپرس ..قطعا اینطوری نیست.. وکیل وکیله..خود سخص نیست...

چون کمتر از یک ماه هست که بعد از مشاوره حقوقی حق طلاق به ثبت دفتر اسناد رسمی رسونده ایم بعید میدونم غیر این باشه

جدای اینکه دو تا از دوستانم با وکالت بلاعزل طلاق گرفته اند و همسر یکیشون نتونست مانع طلاق بشه

چون کمتر از یک ماه هست که بعد از مشاوره حقوقی حق طلاق به ثبت دفتر اسناد رسمی رسونده ایم بعید میدونم ...

سلام اوپرا جان وقت بخیر عزیزم

ببخشید دوستم من دیروز حق طلاق گرفتم

تو دفتر اسناد خواستم که تام و بلاعزل باشه 

متنش رو براتون بذارم میشه یه نگاهی بهش بندازین اگر فرصت دارین ؟