2777
2789
عنوان

بچه ی دوممه اما بلد نیستم شیر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 48 پست
تقصیره منه بارداری سختی داشتم ۸ ماه استراحت بودم وبعدش زایمان سخت خونریزی کرد رحمم بعد زایمان خیلی ...

منم مثل تو بودم دو هفته بعد زایمان سزارین خونریزی شدید همراه با دفع لخته های بزرگ داشتم دکتر کور نصف جفت رو تو شکمم جا گذاشته بود یه هفته بیمارستان بستری شدم بهم دو کیسه خون و آنتی بیوتیک زدن بعد هم کورتاژ شدم و تا چهل روز آنتی بیوتیک می‌خوردم.بچه ام هم همش شیرخشک خورد ولی کم کم سینه ام رو گرفت.

ممنونم گلم.ان شاءالله خدا هم شما رو برای بچه هات حفظ کنه و بچه های گلت در پناه خدا باشن.ان شاءالله ک ...

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه. ممنون از راهنمای های خوبت ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سینمو نمیگیره خوب .رفتم اونجا شیر دادم اوایل شیرم زیادبود یکم راحت تر بودم .توخونه باز بهتره بی ...

ببین برو داروخونه رابط سینه بخر بیار،بزن به سینت موقع شیردادن

مشکلت حل میشه

فک کنم۲۰۰تومنه،جنس خوب بخریااا

اون موقع که میگرفت تا دهنش میکرد یهو شیرمیومد عصبی میشد ول میکرد

وقتی شیر یهومیخاد بیاد،قبل شیردادن چنددیقه نوک سینتو ماساژ بده تحریک شه شیرکه اومد،بریز بیرون ،تویه لیوانی چیزی

بعد که شیرت نرمال شد بزار دهنش

من این روزارو گذروندم،دکترم یاد داد این روشو،بچه عصبی نمیشه دیگه