2777
2789
عنوان

دوراهی تک فرزند یا دو فرزندی

797 بازدید | 64 پست

تک فرزندا شما بیاین بگین احساستون 

بحث مالی جسمی روحی جدا من الان فقط به فکر اینم بعد ها پشیمون نشم از اینکه چرا موقعیتش بود نیاوردم واقعا بین دوگانگی ذهن و قلبم موندم دخترم سه سال و نیمشه و همسرم میگه تک بچه خوب نیست یکی دیگه باشه و منی که حس میکنم داشتن دومی باعث اذیت اولی شه الان مرکز توجهه همه چی برا اونه راحته چرا راحتیش خراب کنم واقعا نمی‌دونم یک سال و نیم که تو این دوراهی موندم😐

تک فرزندی با اینکه خودم دوتا دارم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره بچت،دلت میاد بزرگ بشه تنها باشه؟

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

اتفاقا بیشترین کسی که براش بچه دوم مفیده همین بچه اولته

ولی صادقانه بگم خیلی خیلی ادم اذیت میشه 

من امشب دوقلوهامو گذاشتم خونه مامانم با پسرم تنهاییم ...هی میگم چه غلطی کردم اون دو تا رو اوردم واقعا مادر خیلی اذیت میشه از بچه دوم به بعد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من بچم تک فرزنده سنمم لب مرزه یعنی 35 به بالا

ولی دومی رو نمیارم 

بچه دوم بستگی به شرایط مالی داره خیلی اوضاع مالیت خوبه؟

خیلی حوصله و اعصاب داری؟

من ندارم و نمیارم مخصوصا اعصاب

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

راحتی‌ اون وقتیه که موقعی که شما سالمند بشی یه خواهر و برادری داشته باشه که بهش تکیه کنه. 

الان یه همبازیه خوب باشه براش

اونطوری که فکر میکنی نیست

من دوتا بچه هام بزرگ شدن 

پشیمونم که دوتا دیگه نیاوردم

الان اینا ازدواج کنن میشیم تنها

دخترم میگه دوستم حامله اس 

گریه می کرد که چون تک فرزندم دارم از بی کسی دق میکنم

تو مشکلات فقط خواهرو برادر به داد آدم میرسن

فامیلمون تک فرزنده

سومی رو بارداره

میگه زیاد میارم که بچه هام پشت هم باشن 

من بچم تک فرزنده سنمم لب مرزه یعنی 35 به بالاولی دومی رو نمیارم بچه دوم بستگی به شرایط مالی داره خیل ...

منم سنم سی و چهار برای همین همش استرس این دارم که اگر قراره داشته باشم تو همین سن اقدام کنم ولی اصلا عقل و قلبم باهم همکاری ندارن میگم دومی بیاد حداقلش این دوتا باهم سرگرمن دیگه آنقدر وابسته من نیست

منم سنم سی و چهار برای همین همش استرس این دارم که اگر قراره داشته باشم تو همین سن اقدام کنم ولی اصلا ...

مستاجری؟

اگه مستاجری واقعا نیار خیلی اشتباهه

من خونه دارم ولی خب خونه رو نمیشه گاز زد خورد که این بچه ها فردا هزار تا خرج دارن خرج دانشگاه مدرسه 

بچه های الان مثل ماها نیستن صد تا خرج مختلف دارن

بعد اینا بزرگ میشن میگن چرا ما رو به دنیا اوردی

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷