2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 54 پست
بعضی وقتا خود خانما ، خودشونو لایق حق تصمیم گیری نمیدونن

شاید از نا آگاهی شون باشه، بخاطر نداشتن تحصیلات یا بخاطر مسائل خانوادگی، اما بهتره نسبت به این مسائل آگاه بشن 

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما سخته اینسری بخوام جدا بشم خودمو حلق اویز میکنم

انشالا که کار به جدایی نرسه اما این موضوع احترامی هست که شما به همسرتان میگذارید و راهی برای حقوق مساوی خانمها و آقایان در زندگی مشترک، همسر من در ابتدای زندگی مشترک به من حق طلاق رو دادن و تمام شد الان بعد از گذشت پنج سال هیچ کداممان نه در موردش حرف زدیم و نه مشکلی پیش آمد. اما ارزش و احترامی بود که همسرم به من گذاشت.

شاید از نا آگاهی شون باشه، بخاطر نداشتن تحصیلات یا بخاطر مسائل خانوادگی، اما بهتره نسبت به این مسائل ...

نه خیر عزیزم این طور نیست که خانمهای بی سواد یا غیره قبول نداشته باشن معمولا حق طلاق از اول باب نبوده که الان هم همه حق طلاق بخوان .به نظر من هم خوبه ولی خانمها احساساتی ترن وزود جوشی میشن میگن طلاق وفلان...قانون گذار هم چیزهایی میدونسته که حق طلاق با آقایون در صورت تفاوق همسر این حق رو میده به خانم.من دیدم از نزدیک پرونده هاشونو کسایی که حق طلاق دارن با یه دعوای کوچیک زودی طلاق گرفتن.

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
نه خیر عزیزم این طور نیست که خانمهای بی سواد یا غیره قبول نداشته باشن معمولا حق طلاق از اول باب نبود ...

چه خوب که کاربلد وارد بحثمان شد. مگر با نه اینکه با وجود بعضی مستندات میتوان طلاق گرفت. من هدفم آگاه کردن خانمهایی است که از حقوقشان بی اطلاعند 

من خواستم  ولی گفت تمام حق هارو بهت میدم ولی شرمنده این یکی رو اصلأ حرفشو نزن

امیدوارم زندگی تون سراسر آرامش و عشق باشه تا بهش دیگه فکر نکنین