2777
2789
عنوان

ديگه نمیزارم بچم پدرشوهرمو بشناسه

370 بازدید | 24 پست

قبل اینکه این بچم بدنیا بیاد خونه پدر شوهرم بودم دخترم خیلی اذیت میکرد هی جیغ میزد. منم آخرش دیدم دخترم داره گریه میکنه احساس کردم پدر ش داره لپ دخترمو میکشه.  منم ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم رفتم دخترمو برداشتم بعد شنیدم برادر شوهرم بهش میگه نکن ناراحت میشن اونم گفت گوه خوردن. من انقد دلم شکست باردار هم بودم بودم یکم حساس شده بودم.بعد اومدم خونمون رفتم دستشویی که شوهرم نفهمه گریه میکنم.(حالا خیلی چیز مهم نبود ولی الان فکر میکنم خیلی الکی حساس شده بودم.)برادر شوهرم دخترمو برده بود بیرون. وقتی از دستشویی اومدم بیرون شوهرم فهمید گریه کردم هی پرسید چی شده چی شده منم گفتم.اونم اعصابش خورد شد رفت بچه رو بگیره دیدم رفته بالا با باباش دعوا گرفته که چرا بچه منو زدی. حالا ديگه بقیش بماند منم دوسه روز دیگش از مادر شوهرم معذرت خواهی کردم گفتم نمیخواستم اینجور شه بهش گفتم نیاد بگه باز آومد و منو تو خجالت گذاشت.اونم گفت عیب نداره و اینچیزا ولی بابا اعصابش خورده میترسم یه چیز بهت بگه ناراحت شی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اتفاقا افتاد بیمارستان که دیدن بچه نیومد عیب نداره حق میدم.فقط مادر شوهرم برادرشوهرام اومدن به جز آخریه. ده روز مامانم خونمون یه بار صدا نکرد که بچه رو بیاری بالا که حداقل مامانمینا متوجه این دعوا ها نشن باز زمیگم عیب نداره. بعد از آون دوبار بردم بالا دیدم با خودمو دخترم گرم حرف میزنه ولی به این بچه نگاه نکرد. دیگهخیلی ناراحت شدم نرفتم تا عید مادر شوهرم شام دعوت کرد