2777
2789
عنوان

چرا بعضیا حسود و بخیل هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 42 پست
چرا عزیزم حسودیه خواستم برم میکرو و خط چشم همشون قبلش میگفتن کاش میشد بریم همین جاریم بعد من وقت گرف ...

شاید پشیمون شده نمیدونم ولی بع نظر من زیادی درگیرشون هستی بی اهمیت باش چون وقتی اهمیت ندی این چیزا نمیگی...

من دوتا جمله بالات خوندم من خودم اینجوریم کسی ازم تعریف کنه به طرف اگه صمیمی خیلی باشم تعریف ازش میکنم وگرنه نمیگم...و تعجب کردم فکر شما اینه چون طرف حسوده نگفته

یا نمیگه فلان جا واس چی رفته خوب بوده بقیه بره

من خودم اینجوریم دوست ندارم معرفی کنم چون شاید واس من خوب بوده اگه خدایی نکرده واس اون چیزی بشه چی

میگه مثل حرف شما مثلا حسود بوده جای اشتباه گفته...

به نظرم طرز فکرت عوض کن اینجوری بهتره باز خوددانی...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست ولی رفتارباید مقابل به مثل باشه تا روابط حفظ بشه

نمیدونم من چون خودم رفتارم اینجوری نیست واس همین میگم...و واس همین گفتم کلی این حرف بیان کنم که بعضی ها بدونن

و برداشت بد هم نشه این به حسودی ربطی نداره خیلیا اخلاقشون فرق داره...

نمیدونم من چون خودم رفتارم اینجوری نیست واس همین میگم...و واس همین گفتم کلی این حرف بیان کنم که بعضی ...

شماها هم اگر میبینی کسی از سر شوق باهات رفتار میکنه اشتباه میکنی مثل خودش رفتار نمیکنه نه حالا مثل خودش شبیه به خودش هم باشه خوبه

خیلی درگیر این مسائل هستی، لباس و خرید و پوست و سن و ... این همه درگیر این جزییات باشی اذیت میشی.

نه درگیر رفتار خودمم چرا من میگم مثلا لباس مناسب قیمت خوب پیدا کنم یا قسطی بشناسم معرفیشون میکنم اونا انگار نه انگار یادمه مبل جاریم میخواست. پولش کم بود جایی هم قسط نداشت بره بگیره من معرفی کردم بردمشون خریدن خوشحال اوردیم خونش همسرم گفت گوشی میخوام پولم کمه یه جا قسطی بدن بخرم جا ندارم برادر شوهرم تا گفت من جاریم گفت حیف ماهم جایی نمیشناسیم بهت بگیم ما ماه پیش خواستبم ایناالان گوشی خریدن قسطی پیش رفیق شوهرش ...یا به برادر شوهرم گفتم ضامن ما میشی برا وام زنش گفت سقفه زمانتش پره .....تازع شوهرم فهمید برا رفیقش ضامن شده شوهرم عصبی بود

ببین من خوشم نمیاد دکتر لباس و یا این چیزامو به بقیه بگم از حسودی نیست حس میکنم بعدا باب فضولی و دخا ...

خواب منم مثلشما مثلا لباس گرفتم تا گفتم فلان جا تخفیف داره برداشت گفت اره من دوهفته پیش رفتم از اونجا لباس خریدم خواب میگفتی دیگه ...

شماها هم اگر میبینی کسی از سر شوق باهات رفتار میکنه اشتباه میکنی مثل خودش رفتار نمیکنه نه حالا مثل خ ...

من یکم چون آدم سردی هستم واس همین واقعا نمیتونم

مگ خیلی با طرف صمیمی باشم بتونم بیان کنم وگرنه نمیتونم...

برخورد خوب دارم ولی اینکه خیلیا هستن تعریف میکنن قربون صدقه میرن و اونجوری نمیتونم...تو دنیای واقعی باشم...

یا استاتر یچی گفت مثلا جایی برن برای پوست یا هرچی باشه نمیگن...من خودم اینجوری هستم میگم شاید برای من خوب بوده اگه برای طرف خوب نباشه چی گردن من می افته واس همینه جایی رو معرفی نمیکنم دلیل این نیست حسودی کنم نگم

انگار حس اینه خیلی مسئولیت داره هرچی بشه...

همیشه میگم طرف خودش بدونه بهتره یا انجام بده....

نه درگیر رفتار خودمم چرا من میگم مثلا لباس مناسب قیمت خوب پیدا کنم یا قسطی بشناسم معرفیشون میکنم اون ...

خب منم همین را میگم،میگم چرا قیمت مناسب پیدا میکنی به همه میگی که بعد انتظار داشته باشی اونا هم بهتون معرفی کنند؟ اونا معرفی نمیکنن حالا به هر دلیلی... مثل مغازه قسطی گوشی فروشی بعد شما ناراحت میشین... کلا انتظار داشتن از دیگران همیشه باعث کدورت میشه.

دوری و دوستی بهترین راه و گاهی سکوت.

خدایا شکرت.
من یکم چون آدم سردی هستم واس همین واقعا نمیتونممگ خیلی با طرف صمیمی باشم بتونم بیان کنم وگرنه نمیتون ...

من خودم برای پوست میگم عزیزم ولی قبلش اینم میگم که شاید بهت نسازه و فلان ولی گفتن و میگم چون پرسیدن ......اینا میگن ما از اول اینجوری بودیم 😐😐

خواب منم مثلشما مثلا لباس گرفتم تا گفتم فلان جا تخفیف داره برداشت گفت اره من دوهفته پیش رفتم از اونج ...

ننمیدونم جاریت از حسودیش بوده یا مهم نبوده براش ولی بنظرم هر چی کمتر درباره خودت، کارات و خریدات بگی بهتره

حرف کمتری پشتت هست