من خودم هر جا لباس و لوازم ارزون باشه میگم فلان جا برین کرم خوب صابون خوب استفاده کنم جواب بگیرم میگم ...مناسبت تبریک میگم ....یکی یه چیز میخره کلی بهش میگم قشنگه بهت کیاد مبارکه ...ولی بعضی از اطرافیانم نه تنها نظر نمبدن بلکه نمیگن چیکار میکنن مثلا پوستش خوبه .....به خدا من بهشون مبگم ...مانتو خریدم گفتن چقدر گفتم یادم نیست این چند شد لباس زیاد برداشتم بعد اصلا نگفتن قشنگه یا مبارکه ...روز زن به جاریم تبریک گفتم روبوسی کردیم اون تبریک نگفت فقط گفت ممنون ...خیلی زشته بعد برادر شوهرم گفت زنداداش روزت مبارک همچین اخم کرد تا اخر قهر بود ....گفتم فلان جا لباس مناسبه گفت اره رفتم برا خودم بچه ها خریدم
من گردنبند خریده بودم مادرشوهرم گفت مبارکه جاریم هیچی نگفت از قیافه ش حسودی معلوم بود بعد رفت النگو خرید منم تبریک نگفتم رفته گلایه کرده بهم تبریک نگفت منم یاد گرفتم هیچیم و نشون کسی ندم
عزیزم قرار نیست همه اخلاقشون مثل خودت باشه این ربطی به حسودی نداره
چرا عزیزم حسودیه خواستم برم میکرو و خط چشم همشون قبلش میگفتن کاش میشد بریم همین جاریم بعد من وقت گرفتم جلو شوهرم میگن سرطان زاست و درد دارع و فلان خدارو شکر شوهرم دهن بین نیست رفتم الان خودش وقت گرفته بره منم به برادر شوهرم گفتم انگار پولت میریزی تو جوب جاریم گفت خودت رفتی گفتم پشیمونم ...مثل خودش رفتار کردم همشون میگن دلت خنک شد نرفت چه حسودی 😅😅😅
نمیدونم انگار یه عقده ای از بچگی توشون هست که حسود میشن توجه لازمو نگرفتن به موقع از خانواده میشن ای ...
ببین من کل فامیل میگن سنت کم میخوره این خاله شوهرم میگه چند سالته خندیدم گفتم چند میخوره گفت ۳۵ ....هنگ کردم اولین نفر بود خیلی دلم شکست بعدش گفتم اره ۳۵ هستم درست گفتین دخترش گفت نه مامان این خیلی کوچولو دیده میشه منم گفتم عب نداره تو دلم گفتم عقل مادرت تو چشمشه