2777
2789
عنوان

ای خدا دانشگاه رو چی کار کنم

182 بازدید | 20 پست

من شاید برم دانشگاه آزاد کاری به علاقه ندارم فقط درس می خوام بخونم مدرک بگیرم چیزی که برام مهمه اینکه که درس های اون رشته دانشگاهی که می خوام بخونم نسبتا آسون و قابل فهم باشه💟🦋🌹و در کمترین زمان ممکن مدرک بگیرم چه رشته ای پیشنهاد میدین💟🦋🌹؟

رشته خودم حسابداری به نظر من آسون بود

رشته هتل داری و اینا هم هست به نظر باحال یعنی من خوشم میاد

من اگه حسابدار نمیشدم آرزوم بود شف بشم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته خودم حسابداری به نظر من آسون بود رشته هتل داری و اینا هم هست به نظر باحال یعنی من خوشم میاد من ...

رشته هتل داری به نظر جالب میاد باشه بیشتر درموردش توضیح بده چه درس هایی داره؟ چند ساله مدرک میگیریم؟💟🦋🌹

رشته هتل داری به نظر جالب میاد باشه بیشتر درموردش توضیح بده چه درس هایی داره؟ چند ساله مدرک میگیریم؟ ...

درس هاش که نمی دانم ولی یه زمانی دانشگاه که میرفتم میدیدم یه سری دانشجو برای امتحان راجع چیدمان میز و سرو غذا و ... صحبت میکنند از حرفهاشون خوشم می آمد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
بستگی به اینکه چطچر بخوای بخونی یکی میخواد معدل بالا کسب کنه طبیعتا برای هر رشته ای باید تلاش کنه یک ...

من کاری به علاقه ندارم فقط درس می خوام بخونم مدرک بگیرم چیزی که برام مهمه اینکه که درس های اون رشته دانشگاهی که می خوام بخونم نسبتا آسون و قابل فهم باشه💟🦋🌹و در کمترین زمان ممکن مدرک بگیرم

رشته خودم حسابداری به نظر من آسون بود رشته هتل داری و اینا هم هست به نظر باحال یعنی من خوشم میاد من ...

حسابداری علاقه و دقت میخواد

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

روانشناسی هم اسونه .هم بدرد خودت و اطرافیانت میخوره و هم مدرک معتبر و پرستیژ اجتماعیم داره

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو