من شاید برم دانشگاه آزاد کاری به علاقه ندارم فقط درس می خوام بخونم مدرک بگیرم چیزی که برام مهمه اینکه که درس های اون رشته دانشگاهی که می خوام بخونم نسبتا آسون و قابل فهم باشه💟🦋🌹و در کمترین زمان ممکن مدرک بگیرم چه رشته ای پیشنهاد میدین💟🦋🌹؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رشته هتل داری به نظر جالب میاد باشه بیشتر درموردش توضیح بده چه درس هایی داره؟ چند ساله مدرک میگیریم؟ ...
درس هاش که نمی دانم ولی یه زمانی دانشگاه که میرفتم میدیدم یه سری دانشجو برای امتحان راجع چیدمان میز و سرو غذا و ... صحبت میکنند از حرفهاشون خوشم می آمد
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
بستگی به اینکه چطچر بخوای بخونی یکی میخواد معدل بالا کسب کنه طبیعتا برای هر رشته ای باید تلاش کنه یک ...
من کاری به علاقه ندارم فقط درس می خوام بخونم مدرک بگیرم چیزی که برام مهمه اینکه که درس های اون رشته دانشگاهی که می خوام بخونم نسبتا آسون و قابل فهم باشه💟🦋🌹و در کمترین زمان ممکن مدرک بگیرم