2777
2789

ای بابا همش بهونه ست،تربیت فرزندو رسیدکی بزنمو توجهشو ...میام یاد بگیرم 

اقاااا شما برو کارکن خرج خونوادتو بده،ب زنو بچت سخت نگیر،چشمتم از اینور اونور جمع کن بجسب بزندگیت ،فکرو خیالای اضافیم نکن،نون حلال بیار بچه خودش تربیت میشه خدا تربیتش میکنه زنتم محکم میچسبه ب زندگیش...

برخودشون اومدن نی نی سایت ول بگردن توجیحم میکنن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بگم دست تو از زیر در ببینم یا زوده؟

منو میشناسن تاپیکامم دیدن🙄

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ حضور اقایون تو نی نی سایت از نون شب واجبه ...بخاطر تربیت فرزند😂😂😂 تا اقایون بیان نی نی سایت ...

همین نگاهه سنتی هست که مردای ما بلد نیستن با همسرشون چطور رفتار کنن

طبق تعریف شما زنان برای اندرونی و مردان بیرون

ضمنا اقایون نباید بیان اشپزخونه طبق باور شما

از قیاسش خنده آمد خلق را

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!
بابا یارم داشته باشن پستاشونو حذف کنه

😂😂😂😂😂

عکس بزارن زود حذف کنن

وقیح هم عکساشونو بیاره سایت ما پخش کنه😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ای جووونم فک کردم از این پسرای تفلون نچسبی.ببخشید

تفلون نچسب😅خدا ببخشه..من برم یه امضا بزارم بیام

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          

وای از نظر من اقایون سایت خواجه های حرمسرا بیش نیستن

جالبه همشونم احساس سلبریتی دارن تو سایت

یکیشون میگفت من روزی ۳۵۰ تا درخواست دوستی دارم

صبح با یه خانمی گفتیم اره این باردارم میشه

میگه من که میدونم چرا به من تیکه میندازی

فکر کرده بود دارم بهش نخ میدم

خدایاااا من به این چی بگم

پیغامشو اسکرین گرفتم برای شوهرم فرستادم اونم هرهر کرکر گفت سنبل خانو اذیت نکن

حالا یه عکس از خودشون بذارن همه فرارمیکننا

وگرنه مردیکه تو جامعه پذیرفته شدست نمیاد تو جمع مجازی زنها خودشو روحیه بده

کلا تو دنیای واقعی هم معمولا مرداییکه اش دهنسوزی نیستن همیشه لابلای زنان

ما بهشون تو یونی میگفتیم کبریت بیخطر

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
همین نگاهه سنتی هست که مردای ما بلد نیستن با همسرشون چطور رفتار کنن طبق تعریف شما زنان برای اندرونی ...

شما هرجور دوست داری فکر کن😂😂😂

شما برو تو جمع خانما اندرونی بشین ،خانمتم بفرس اون درونی،،شما برو اشپز خونه

کی ب کیه

همین الانشم تو اندرونی نی نی سایتی😂😂😂

حرص نخور غذات شور میشه😂

وای از نظر من اقایون سایت خواجه های حرمسرا بیش نیستن جالبه همشونم احساس سلبریتی دارن تو سایت یکیشو ...

اره واقعا یه بار یکیشون اسمش سهیل بود پست اول عکس گذاشت بایه خروهر مو سیبیل من ننیدونم اینا اینجا چیکار دارن

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان