2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ‌نیست بنظرم اینهمه سایت اقایون گروه اقایون برن اونجا عضو شن مشکلاتشونو بگن

خدارو چ دیدی ،حالا زدو باردارشدن ،😀

باید بر اونا ی سایت بزنن بابا سایت اونا برن اونجا خودشون بحرفن هرچی میخوان یاد بگیرن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
حالا منکه شیرینی آوردم ولی کی با کی میخواد ممززددووجج بشه؟؟؟    

با اجازه ی اقاجونم بله😅😅😅

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
اها آقایون اینجا هستن ک روش تربیتی یاد بگیرن؟  یا هر 60 ثانیه ب 600 تا زن متاهل درخواست دوستی ...

واقعا بی شرمی هم حدی داره

پس من چی بگم ک کرور کرور درخواست خانمارو رد میکنم واسه دوستی

یعنی خانموما بدن؟ چه معنایی داره این حرف نازل و سبک شما؟ اگه چند تا مرد بالهوس فسادی کردن اصلا ابدا عقلا شرعا ... این قابل تعمیم نیست روی همخ آقایون

در ثانی اگر یکی فقط یکی ادعا کرد من بهش درخواست دوستی دادم از من مجسمه حماقت بسازید وگرنه باید از قضاوتت معذرت خواهی کنی تا بدونی با هرکسی در عیار ادب و.شعور خودش برخورد کنی

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!
خدارو چ دیدی ،حالا زدو باردارشدن ،😀 باید بر اونا ی سایت بزنن بابا سایت اونا برن اونجا خودشون بح ...

بابا یارم داشته باشن پستاشونو حذف کنه

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم

آقایون گول خوردید این تاپیک یه دام بود برای ضرب وشتم

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
بفرما هی بگین برن جنگ.اینا آبرو برَن

من دخترم...مزاح کردما😑

کاری ب دخترای مجرد سایت ندارم‌

ولی خداییش خانومای متاهل بچه دار 

باید آشپری کنن باید ظرف بشورن

باید بچه داری کنن باید شوهرداری کنن

هر جوری حسابش کنی 

کار خانومای متاهل بچه دار بیشتره

آقایون ۵ تا ۱۲ ساعت در روز سرکارن 

بقیه ش دیگه آزادن 

تو تایم کاریشونم آزادن البته:)

واقعا بی شرمی هم حدی داره پس من چی بگم ک کرور کرور درخواست خانمارو رد میکنم واسه دوستی یعنی خانموم ...

چشم داداش اصن تو خوبی تو ماهیی اینجام جای شماس برای یادگیری روش های آموزشی تربیت فرزند

همه ی خانومام بدن چون همشون ب شما درخاست دادن لامصبای نکبت

اصلا اینجا اسمش نی نی یار نیس آقا یاره اوکی؟ 

😐

ای در دلم نشسته💟    از تو کجا گریزم؟! 💗💗