2777
2789
ولی این که مرد و زن باید حرمت رعایت کنن نه قجره نه عهد عتیق ،قران و پیامبر فرمودن نکنه پیامبر هم برق ...

درسته قبول دارم

ولی من بتوصیه خانمم اومدم و سوالات مشترکمونو.میپرسیم بازم ممنون ار توصیه توون

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از نظر من اقایون سایت خواجه های حرمسرا بیش نیستن جالبه همشونم احساس سلبریتی دارن تو سایت یکیشو ...

گیرم که اینطور باشه خود جنابعالی آدم بدون مشکلی هستی؟ کلا به همه چیز انتقاد تند داری مطمئن هستی خود شما ضعف شخصیت نداری؟ کلا احساس کامل بودن داری  با همکار و دوست آشنا هم که مشکل داری این متنی که نوشتی تو ماه رمضانه و باید روزه باشی روزت اینه که فقط غذا نخوری😏 راجب آدمهایی که به عمرت ندیدی قضاوت کنی و هرچی دلت خواست بارشون کنی اشکال نداره😏مثلا نمازم میخونی و دیندار هستی؟اگه تمام مردهای اینجا ضعف هایی داشته باشن شما خودت پر عقده ای و فکر میکنی از دماغ فیل افتادی چند بار من شمارو  دیدم به ملت با دکترات پز میدی لازم نیست برای دیده شدن و تایید  گرفتن ازشون که بیان بهت به به چه چه کنن اینطور به همه حمله کنی مدرک دکترات برات شعور نمیاره رو شخصیت خودت اول کار کن👎

کاربر مرد هستم
گیرم که اینطور باشه خود جنابعالی آدم بدون مشکلی هستی؟ کلا به همه چیز انتقاد تند داری مطمئن هستی خود ...

اوو رفته شجره نامه منو دراورده بیانیه صادر کنه 

بله همه شخصیتها ایراد داره

اما الان بحث سر اومدن مردها در جمع زنونس که بسیار ضایعه و تازه واسه زنهایی که تو جمعشونن حرف هم درمیارن

بسی ضایعتر

لطف کن ریپلایم نکن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
اوو رفته شجره نامه منو دراورده بیانیه صادر کنه  بله همه شخصیتها ایراد داره اما الان بحث سر او ...

جمع زنونه است؟ حرفت مثل این میمونه بری وسط پارک تو یه اتاق شیشه ای حموم کنی بگی کسی نمیبینه واقعا متوجه نیستی که  فضای مجازی یه جای خصوصی نیست اینجا زمانی خصوصی بود که مطالب فقط اعضاء میتونستن ببینن نه کل کاربرا که مبتونن اون به صورت خاموش بخونن لطفا سرتون از برف بکشید بیرون وقبل از حرف زدن خوب فکر کنید 

کاربر مرد هستم
جمع زنونه است؟ حرفت مثل این میمونه بری وسط پارک تو یه اتاق شیشه ای حموم کنی بگی کسی نمیبینه واقعا مت ...

سایت نی نی سایت: سایت جامع بارداری، مادران و فرزندان

قبل از ورد به سایت به عنوان سایت توجه کنید

عرض کردم ریپلایم نکن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷