2777
2789
عنوان

درمان سردی مزاج

1024 بازدید | 56 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی راه حلی میدونه کمکم کنه 

من خیلی سرد مزاجم ولی شوهرم برعکس من گرمه، اوایل بازم بد نبودم ولی بعد حاملگی دوم هیچ حسی ندارم  دست خودم نیست، بخاطر همین باعث شده شوهرم که بهم خیلی توجه میکرد رفتارش باهام سرد شده

اللهم عجل لولیک الفرج

سردی توی رابطه به مزاج بدن مرتبط نیست و منشا عصبی و فیزیکی داره.

شدت گرمی میل به رابطه رو زیاد میکنه ولی این طور نیست که آدم سرد مزاج گرم مزاج بشه. بلکه گرم گرمتر میشه فقط

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردی توی رابطه به مزاج بدن مرتبط نیست و منشا عصبی و فیزیکی داره. شدت گرمی میل به رابطه رو زیاد میکن ...

منظور من از مزاج همون سردی توی رابطه است البته فک میکنم مزاج بدنم هم سرده

اللهم عجل لولیک الفرج
از داروخونه باید بگیرم، بچه شیر میدم تو شیرم تاثیر نداره، شیرمم خیلی کمه

قاووت چهل گیاه و معمولی بخر با شیره انگور بخور خیلی گرم میکنه برا شیرتم بد نیست منم شیر میدم ولی میخورم برا بچه هم خوبه انرژی میگیره 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
از داروخونه باید بگیرم، بچه شیر میدم تو شیرم تاثیر نداره، شیرمم خیلی کمه

بپرس از دکتر زنان یا دکتر داروخونه.ولی بوی گیاه میده دوتا کپسول با هر وعده غذایی

خودت باش.مگ خودت چشه:/
منظور من از مزاج همون سردی توی رابطه است البته فک میکنم مزاج بدنم هم سرده

مزاج یه شبه تغییر نمیکنه چند سال طول میکشه تا اصلاح بشه

اضافه وزن، افسردگی، تنبلی، و.. همه باعث سردی میشن 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

عزیزم میگی سردی مزاج پس باید گرمش کنی حالاچجوری باخوردن خوراکی های که طبعشون گرمه ...گوشت گوسفند به جای گوشت گاو... تمام حبوبات گرمن الا عدس.. پیاز سیر.. دمنوش دارچین زنجفیل هل گل محمدی زعفرون ...خوردن گردو ...فلفل سیاه نکوبیده قورت بدی...عسل و سیاهدونه بخوری ... هرچیزی که مزاجش گرمه بخوری من یسریا رو گفتم مابقی ام بزن نت میاره گلم ...اینارو بخوری بعد یه مدت گرم میشی خانوم

خوب تا چند ماه بعد از زایمان عادیه تا هورمونها برگردن سرجا اولشون.

برای همه که نه طرف میومد دکتر هر دو باهم باردار بودیم میگفت بچم چهل روزش بود فهمیدم باردارم   

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
چجور قرصیه؟مال خانوماست فقط یا مشترکه؟منم خیلی سرد شدم یکماهه زایمان کردم

طبیعیه. فعلا صبر کن دنبال قرص و دارو نگرد. چتد وقت دیگه خوب میشی. همه اینجور میشن