2777
2789
عنوان

درمان سردی مزاج

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 56 پست
منکه همش فحششون میدم، خوبه خودشون زنن حتی ذره ای آدمو درک نمیکنن،یکی با هزار امید باردار میشه بعد بخ ...

اره خیلی نامردن یکی از بچه هارو دستشو شکسته بودن زن و شوهره میشستن تو سال گریه میکردن من با دیدن گریشون گریه میکردم ولی وقتی مادره به پرستار گفت آروم رفتار کن دستشو شکستین گفت کو قشنگ دست بچه بیچاره رو گرفت بالا پایین میکرد اونم جیغ دلم کباب شد.بعد اون زکی پرستار اومد گفت راست میگه شکستن این ول کرد .یکیم موقع زایمان خیلی حالش بد بوده بیهوش شده بود بچشم مث پسر من بستری شد بعد بهوش اومده بود از ماما پرسیده بود بچم کو گفته بود ان آی سی یو بستریه شوک وارد شده بود رفته بود کما 😔مردمو میکشن تا یه بچه بدن بغلشون 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
به منم باشه شاید نرم دنبالش ولی بخاطر حفظ زندگیم دوس دارم درمان شم

فقط خودتو درمان کن زندگیت از همه چی مهم تره اولویت همسره بچه هم میره سر خونه زندگیش آدمو سال تا سال نگام نمیکنه فقط همسرت برس که انشاالله همیشه باهم خوش باشین

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خودتو درمان کن زندگیت از همه چی مهم تره اولویت همسره بچه هم میره سر خونه زندگیش آدمو سال تا سال ...

فربونت عزیزم واقعا هم همینطوره، ان شا... برای شما هم

اللهم عجل لولیک الفرج
اره خیلی نامردن یکی از بچه هارو دستشو شکسته بودن زن و شوهره میشستن تو سال گریه میکردن من با دیدن گری ...

بلانسیت حیوون با هم نوع خودش اینکارو نمیکنه، نمیدونم دل بعضی ها از سنگه چجوری اومدن پرستار و ماما  شدن

اللهم عجل لولیک الفرج
چند وقته زایمان کردی؟ منم همینجوری بودم هنوزم شیرم کمه کنارش شیرخشک میدم ولی سینه رو هم میدم که شیرم ...

عزیزم نهم فرودین زایمان کردم الان پسرم یکماه و دو روزشه

Live the moment now✌

خانومم همين طور هست ولي نه مي تونم بهش بگم بره دكتر ناراحت ميشه نه مي تونم بگم قرص بوخور نه چيزي، بعضا براي دل من ادا در مياره ولي اينقد مصنوعي هست كه منم بايد تظاهر كنم كه جذاب شده كارش برام...

دوسش دارم ولي حس مي كنم سرد دارم ميشم، نه بچه داريم نه چيزي زمان زيادي هم نگذشته از ازدواجمون.

نميدونم چطوري بهش بگم.

هردومون خيلي تحصيل كرده ايم به همه هم مي گم حرف بزنيد درست ميشه ولي خودم مثل خر در گلم.

بعضا به شوخي مي گم ولي اون هيچ توجهي نمي كنه...

رابطمون عالي هست از بقيه لحاظ ها ولي اين موضوع دلم رو ميشكنه راستش

بخدا منم ظاهرم خيلي خوبه ولي نمدونم اين همه سردي چرا آخه