اونایی که پدرشون خونه ویلایی و در اختیار دارن کاری ندارم اصلأ برید سال تا سال بمونید مشکلی نیست چون هیچ ضرری برای کسی ندارید
روی حرفم با اوناییه که آپارتمان نشین هستن ، یدونه هم واحدی داریم دخترش ازدواج کرده رفته یدونه بچه هم داره خدا شاهده دختره و بچش هرروز اینجان ، بچش که شبا هم میمونه کلا خونه خودشونو نمیشناسه اصلأ ، دم به دقیقه تو راهرو صدای بوق دوچرخه رو درمیاره دم به دقیقه در بیرونو باز میذاره میاد داخل چند بار هم دزد اومده کفشا رو برده ، چند بار به زنه تذکر دادیم با زبون بی زبونی میگه من نمیتونم به دخترم بگم نیاد اینجا چون خودش میاد میمونه منم نمیتونم بیرونش کنم ، از اون گذشته بلاخره اونا هم آب مصرف میکنن حموم میرن لباس میشورن خودم بارها دیدم دختره به بچش گفته بیا ببرمت حموم ولی زنه اونارو حساب نمیکنه یعنی دونفر مفتی مفتی دارن آب مصرف میکنن بابامم میگه ول کنید آدم با چه رویی بره بگه ارونارو هم حساب کنید طرف خودش باید وجدان داشته باشه
بخدا کلافه شدیم از دستشون ، طرف یه نفر رفته سه نفر برگشته ، جالب اینجاست ما چون همه شاغلیم شبا زود میخوابیم ولی اونا تا ۱ بیدار میمونن جیغ و داد میکنن درو میکوبن ولی به یه انسان چقد آدم باید یدونه حرفو تکرار کنه آخه