من خیلی سرد مزاجم ولی شوهرم برعکس من گرمه، اوایل بازم بد نبودم ولی بعد حاملگی دوم هیچ حسی ندارم دست خودم نیست، بخاطر همین باعث شده شوهرم که بهم خیلی توجه میکرد رفتارش باهام سرد شده
تازه زایمان کردی سیاه دانه رو بکوب با عسل همون لحظه مخلوط کن شیر افزا هستش میل جنسی رو هم زیاد میکنه ...
شیر ندارم اصلا شیر خشک میدم زایمانم مثل کابوس بود درد طبیعی رو کشیدم بعدم سز اورژانسی شدم الانم بیشتر شبا کابوس درد زایمان طبیعی رو میبینم و با جیغ از خواب میپرم دارم جلسات روانشناسی میرم بلکه یه کاری کنه از فکرم بره بیرون چون خیلی عذاب کشیدم
قربونت انشاالله درست میشه فقط سعی کن همرو انجام بدی روزگار بدی شده خواهری مراقب شوهرت باش سیر نباشه بیرون مجبوره غذا بخوره نگران نشو اولشه و زودم حل میشه ولی گرگ زیاد شده.من قاووت چند روز خوردم انقدر به شوهرم گیر میدادم الان میگه نخور برات خوب نیست 😂میدم خودش میخوره تا نظم بهم نریزه
شیر ندارم اصلا شیر خشک میدم زایمانم مثل کابوس بود درد طبیعی رو کشیدم بعدم سز اورژانسی شدم الانم بیشت ...
وای من هنوزم کابوسام هستن تا چن ماهم شوهرم یا مامانم بیدارم میکردن میگفتن پاشو چرا حرف میزنی تا چن وقت پیش با ماما ها حرف میزدم تو خواب ولی کابوسام هنوزم هستن منم خیلی بلا سرم آوردن