2777
2789
عنوان

درمان سردی مزاج

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 56 پست
چجور قرصیه؟مال خانوماست فقط یا مشترکه؟منم خیلی سرد شدم یکماهه زایمان کردم

معمولا بعد زایمان یا اوایل ازدواج اینجوریه برا خانوماس کپسوله دوتا همراه هر وعده غذایی بخوری ۶۰ تاس عالیه ولی

خودت باش.مگ خودت چشه:/
چجور قرصیه؟مال خانوماست فقط یا مشترکه؟منم خیلی سرد شدم یکماهه زایمان کردم

تازه زایمان کردی سیاه دانه رو بکوب با عسل همون لحظه مخلوط کن شیر افزا هستش میل جنسی رو هم زیاد میکنه قاووت هم خوبه 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا بعد زایمان یا اوایل ازدواج اینجوریه برا خانوماس کپسوله دوتا همراه هر وعده غذایی بخوری ۶۰ تاس ...

ولی چی؟اونقدر سرد نیستم که قرص بخورم مرتب ولی نمیدونستم واسه بی میلیه خانوما هم قرص هست 

Live the moment now✌
برای همه که نه طرف میومد دکتر هر دو باهم باردار بودیم میگفت بچم چهل روزش بود فهمیدم باردارم   ...

ای وایی خدا به دادش برسه، منکه سر این زایمان اینقد درد کشیدم به غلط کردن افتاده بودم

اللهم عجل لولیک الفرج
برای همه که نه طرف میومد دکتر هر دو باهم باردار بودیم میگفت بچم چهل روزش بود فهمیدم باردارم   ...

🤤🤤چی بگم. شاید شوهره  وادارش کرده. اخه من خیلیها رو دیدم و خیلی جاها خوندم. 

تازه زایمان کردی سیاه دانه رو بکوب با عسل همون لحظه مخلوط کن شیر افزا هستش میل جنسی رو هم زیاد میکنه ...

شیر ندارم اصلا شیر خشک میدم زایمانم مثل کابوس بود درد طبیعی رو کشیدم بعدم سز اورژانسی شدم الانم بیشتر شبا کابوس درد زایمان طبیعی رو میبینم و با جیغ از خواب میپرم دارم جلسات روانشناسی میرم بلکه یه کاری کنه از فکرم بره بیرون چون خیلی عذاب کشیدم 

Live the moment now✌
مرسی عزیزم😘😘

قربونت انشاالله درست میشه فقط سعی کن همرو انجام بدی روزگار بدی شده خواهری مراقب شوهرت باش سیر نباشه بیرون مجبوره غذا بخوره نگران نشو اولشه و زودم حل میشه ولی گرگ زیاد شده.من قاووت چند روز خوردم انقدر به شوهرم گیر میدادم الان میگه نخور برات خوب نیست 😂میدم خودش میخوره تا نظم بهم نریزه 

شیر ندارم اصلا شیر خشک میدم زایمانم مثل کابوس بود درد طبیعی رو کشیدم بعدم سز اورژانسی شدم الانم بیشت ...

بیمارستانت دولتی بود؟ یعنی کلا سینه رو نمیدی

اللهم عجل لولیک الفرج
شیر ندارم اصلا شیر خشک میدم زایمانم مثل کابوس بود درد طبیعی رو کشیدم بعدم سز اورژانسی شدم الانم بیشت ...

وای من هنوزم کابوسام هستن تا چن ماهم شوهرم یا مامانم بیدارم میکردن میگفتن پاشو چرا حرف میزنی تا چن وقت پیش با ماما ها حرف میزدم تو خواب ولی کابوسام هنوزم هستن منم خیلی بلا سرم آوردن