2777
2789
عنوان

علائم بارداری پوچ چیه؟ لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 42136 بازدید | 59 پست
من ۶ هفته ۴ روز رفتم دکتر سمانه عزیزان در فردیس تشخیصشون این بود که حاملگی پوچ هست اما بعد از ۱۲ روز ...

خداروشکر عزیزم. برای منم تشکیل شد

دو هفته دیگه دنیا میاد انشالله

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم سلام من اتفاقی تو سرچ گوگل دستت رو دیدم. بر حسب اتفاق دو روز پیش فهمیدم باردارم و عددش بتا بالا بود رفتم سونو گفت پریودت نامنظم گفتم آره اصلا نمی‌دونستم باردارم. بعد گفت 6هفته و 1روز ولی چیزی دیده نمیشه ساک خالی. از دست رفتس ولی باید یک هفته دیگه بیای تکرار کنی . عزیزم دقیقا مثل شما اندازه ساک 13میلی متر حالا استرس دارم نمی‌دونم چیکار کنم. حالت تهوع شدید دارم فشارم پایین میاد  نمیدونم سونو بعدی رو کی بدم که خیالم راحت باشه حداقل تکلیف مشخص بشه .... تو هفته چندم سونو بعدی رو دادی که جنین شکل گرفت بود؟ فعلا جواب سونو اینه که پوچ

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام من اتفاقی تو سرچ گوگل دستت رو دیدم. بر حسب اتفاق دو روز پیش فهمیدم باردارم و عددش بتا بال ...

سلام عزیزم. اول اینکه تبریک میگم بهت🌹و اینکه اصلا نگران نباش ۶هفته خیلی زوده ساک ۱۳میلی هم کوچیکه و هنوز جای امید هست که جنین تشکیل بشه من شنیدم از سایز۲۰میلی به بعد جنین و جفت تشکیل میشه.

من بارداری دومم ۶هفته رفتم فقط ساک خالی۱۶میلی دیده شد. گفت اگه خونریزی نداری برو ده روز دیگه بیا.

ده روز بعد رفتم شکرخدا تشکیل شده بود صدای قلبشو شنیدم. شما هم بزار دو هفته دیگه برو، انشالله که همه چی روبه راهه و صدای قلبشو میشنوی💕

سلام عزیزم. اول اینکه تبریک میگم بهت🌹و اینکه اصلا نگران نباش ۶هفته خیلی زوده ساک ۱۳میلی هم کوچیکه و ...

خداروشکر. اره پست هات رو دیدم خداروشکر به دنیا آوردیش. انشالله عزیزم. امیدوارم... منم لکه بینی چیزی ندارم . خیلیم ویار دارم امیدوارم منم صدای قلبش بشنوم❤️

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
خداروشکر. اره پست هات رو دیدم خداروشکر به دنیا آوردیش. انشالله عزیزم. امیدوارم... منم لکه بینی چیزی ...

ممنون عزیزم. خب ویار و تهوع هم نشونه خیلی خوبیه، خیالت راحت باشه. ایشالا که میری صدای قلب کوچولوش رو میشنوی😍کی باید بری سونو؟

ممنون عزیزم. خب ویار و تهوع هم نشونه خیلی خوبیه، خیالت راحت باشه. ایشالا که میری صدای قلب کوچولوش رو ...

عزیزم رفتم صدای قلبش شنیدم🥰😍😍😍 میگم یکم سمت راستم رو به لگن تیر می‌کشه چون این چند روز خیلی داغون بودم خیلی حالت تهوع و بیمارستان بودم شکمم دیگه از درد پیچ میخورد . شمام تیر میکشید پایین سمت چپ یا راست شکمتون سمت لگن

عزیزم رفتم صدای قلبش شنیدم🥰😍😍😍 میگم یکم سمت راستم رو به لگن تیر می‌کشه چون این چند روز خیلی داغو ...

ای جان به سلامتی ایشالا😍😍😍😘

آره این دردا طبیعیه. سعی کن بیشتر استراحت کنی و دراز بکشی. من خیلی بالا میاوردم چند ماه اول بارداری هام یه چارپایه میزاشتم تو دستشویی مینشستم رو اون ، گلاب به روت استفراغ میکردم. کمتر بهم فشار میومد

من لکه بینی اصلا ندارم. تهوع هم خیلی دارم

من تجربه داشتم 

فرقی نداشت تهوع شدید داشتم و استفراغ 

نمیدونم چند هفته بودم ولی لکه بینی پیدا کردم 

بعد یه درد خیلی وحشتناکی پایین شکمم ایجاد شد 

رفتم گفت پوچه 

ممنون عزیزم. من تهوع شدید دارم دو روزه هیچی نتونستم بخورم جز میوه. ترشح و لکه بینی هم نداشتم تاحالا. ...

مال منم 6هفته و سه روز بود گفت ساک خالیه.پوچه.اله بله

دخترم سه ماهشه الان😍

واقعا خوب بود جواب گرفتید من الان هفت ماهه پریود نشدم می‌خوام اگع خوب باشع مصرف کنم

براذتنبلی فقططط تحرک.برو زومبا

من با ورزش و گلوکوفاژ درمانش کردم و حامله شدم

گلوکوفاژ پریودتم تنظیم میکنه

بستگی داره لقاح کی باشه. برای بچه دومم توی شش هفته حتی ساک هم نبود فقط حدار رحم ضخیم بود. و هفته بعدش یم ساک خالی رویت شد که دکتر سونو گفت سقط میشه اما من میدونستم یک روز قبل پریود اقدام کردم و دیر گرفته ونگران نشدم حتی لکه بینی شدید هم داشتم الان کلاس اوله. یک بارداری پوچ داشتم که شش هفته سونو واژینال دادم و گفت کیسه زرده و قطب جنینی هست اما قلب نیست چهار هفته بعد رفتم و باز قلب نداشت تمام علایم بارداریم از بین رفته بود و از قبل میدونستم یه جای کار میلنگه. نگران نباش توکل کن به خدا 

ای جان به سلامتی ایشالا😍😍😍😘آره این دردا طبیعیه. سعی کن بیشتر استراحت کنی و دراز بکشی. من خیلی با ...

مرسی عزیزم😍♥️

آره دیگه تهوع و...خیلی تو بارداری مخصوصا سه ماه اول هست منم درگیرش هستم.

آندرسترون میخورم بهتر میشم ولی دکتر میگه نخور ممنوع آدم نمیدونه چیکار کنه