2777
2789
عنوان

مادرشوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اين عجوزه از خدا بيخبر و بايد بدي دست خدا حسابشو برسه هيچي نگو عين ديوار روي شوهرت شما كار كن ...

به حرفم بود ازوقتی بچم اینجوریه دیگه به حرفم نیس

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

ما ها چقد راحت درمورد زندگی دیگران اظهار نظر میدیم الان اگه من همین حرفارو تاپیک میزدم و میگفتم مثلا زنداداشم از ما اوتیسم بچه رو مخفی کرده همه میگفتن عجب کاراشتباهی کرده 

انقد راحت در مورد درست یاغلط بودن کار بقیه مخصوصا زندگی زناشویی نظر ندیم لطفا چون ممکن تو رفتار طرف تاثیر بزاره اون موقع باید جوابگو باشیم چه این دنیا و چه اون دنیا

یعنی واقعا الان فک میکنی مشکلت مادر شوهرته؟؟؟!!!!!!!!!! دارم از تعجب شاخ درمیارم بخدا. مشکل تو شوه ...

اخه هرموقع اونا پرش میکنن وحشی میشه 

اخه هرموقع اونا پرش میکنن وحشی میشه 

ریطی نداره . اونا هم پرش نکنن یکی دیگه پرش میکنه اصل قضیه اینه که شوهرت خااالیه پس باید منتظر باشی همیشه یکی پرش کنه.

مشکل خالی بودن شوهرته. نباید اجازه میدادی باهات اینطوری برخورد کنه.

{ جانی دپ سابق }
چرا ولی انکار میکنه

عزیزم شوهرتو درک میکنم چون منم یه خواهر زاده دارم اون مشکلش حاد تره اوایل که خواهرم میبردش دکتر شوهرش میگفت بچه ام سالمه چرا میبریش دواییش میکنی و از این حرفا مردا قبول واقعیت که بچه اشون مشکل داره براشون سخته 

مادر شوهرتم چون مشکل بچه رو نمیدونه ناراحته از اینکه بچه شما نمیتونه مثل بقیه باشه اگه براش مهم نبود که اصلا نمیگف حتما واقعا بچه و شما رو دوست داره

ریطی نداره . اونا هم پرش نکنن یکی دیگه پرش میکنه اصل قضیه اینه که شوهرت خااالیه پس باید منتظر باشی ه ...

باهم قهریم ولی ربطی به اجازه دان نداره منم جز قهر مگه کاری از دستم برمیاد

عزیزم شوهرتو درک میکنم چون منم یه خواهر زاده دارم اون مشکلش حاد تره اوایل که خواهرم میبردش دکتر شوهر ...

اخه من نگمم خود احمقش باید بفهمه بچم مشکل داره دیگه 

خانوادت حمایتت نمیکنن؟نمیتونی یجوری بترسونیش از اینکه ترکش میکنی.

حمایت میکنن ولی شوهرم اصن ترسو نیس راحت ادمو میزاره کنار خیلی لجبازه خیلی

حمایت میکنن ولی شوهرم اصن ترسو نیس راحت ادمو میزاره کنار خیلی لجبازه خیلی

این ترسو نبودن نیست این علاقمند نبودنه. خب وقتی بهت علاقه نداره کاش واقعا ازش جدا میشدی تو که حمایت خانوادتو داری خیلیا دوس دارن جای تو باشن یه حامی داشته باشن.

{ جانی دپ سابق }
اخه من نگمم خود احمقش باید بفهمه بچم مشکل داره دیگه 

از کجا باید بفهمه علم غیب که نداره به خدا مادر شوهرا هم ادمن خودمون خواهر شوهر و مادرامونم مادر شوهرن باور کن حرفاش از سر دلسوزیه