2777
2789
عنوان

مادرشوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 55 پست
از کجا باید بفهمه علم غیب که نداره به خدا مادر شوهرا هم ادمن خودمون خواهر شوهر و مادرامونم مادر شوهر ...

آخه دخترش دایم تواینترنته یعنی بهش نمیگه بعد پسرمن ازاول تاخیر داش معلوم بود دیگه

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد راحت حرف از جدایی میزنین ادم دلش میگیره 

مردی که زنش رو حمایت نکنه پشتیبان زنش نباشه بهش بگه میزنم تو دهنت اگه  جلو مادرم از خودت دفاع کنی لایق همسر بودن نیست .و ادم اگه شرایطش رو داشته باشه باید همچین ادمی رو با لگد از زندگیش بندازه بیرون .یه دختر ازدواج میکنه که تکیه گاه داشته باشه اگه قرار باشه همون تکیه گاه آوار شه سرش دیگه به چه دردی میخوره.

{ جانی دپ سابق }
این ترسو نبودن نیست این علاقمند نبودنه. خب وقتی بهت علاقه نداره کاش واقعا ازش جدا میشدی تو که حمایت ...

بچم به امون خدا ول کنم زندگیمو چی😪😪😪

بچم به امون خدا ول کنم زندگیمو چی😪😪😪

من گفتم اگه شرایطش رو داری. شرایط یعنی هم  بعد از جدایی خانوادت بتونن از نظر مالی حمایتت کنن هم اینکه بتونی حضانت بچت رو از شوهرت بگیری در غیر این صورت شرایطش رو نداری.

{ جانی دپ سابق }
مردی که زنش رو حمایت نکنه پشتیبان زنش نباشه بهش بگه میزنم تو دهنت اگه  جلو مادرم از خودت دفاع ک ...

عزیزم اخه همسرمم خیلی توعذابه استاد دانشگاهه بهترین زندگی وواسه من وبچم ساخته دوستاش چه بچه هایی دارن قبول کن داعون باشه

عزیزم اخه همسرمم خیلی توعذابه استاد دانشگاهه بهترین زندگی وواسه من وبچم ساخته دوستاش چه بچه هایی دار ...

ربطی نداره الان اصن مسئله بچت نیست همسرت که مثلا استاد دانشگاهه از این ناراحته که تو چرا جواب مادرش رو دادی!!!!انتظار داره وقتی کسی بهت حرفی میزنه یا ناراحتت میکنه وایسی نگاش کنی هیچی جواب ندی؟این چجور استاد دانشگاه بودنه که قبول نداره ادم باید از خودش دفاع کنه.

در ضمن تو شوهرت رو دوست داری کاملا معلومه من جدایی رو واسه کسی گفتم که علاقه ای نداره دیگه به همسرش. 

{ جانی دپ سابق }
ربطی نداره الان اصن مسئله بچت نیست همسرت که مثلا استاد دانشگاهه از این ناراحته که تو چرا جواب مادرش ...

بله من شوهرم دوس دارم همسرم حرفش اینه  ماملنم راس میگه توباید همش بابچه کارکنی🤔🤔🤔

بله من شوهرم دوس دارم همسرم حرفش اینه  ماملنم راس میگه توباید همش بابچه کارکنی🤔🤔🤔

بگو تو که استاد دانشگاه هستی قطعا قدرت بیانت از من بهتره بیا تو باهاش کار کن اگه راس میگی و با کار کردن درست میشه.

بگو مامانت بیاد حرف زدن یادش بده اگه خیلی هنرمنده خیلی باکمالاته.اونم مادربزرگشه وظایفی داره در قبال نوه اش.

{ جانی دپ سابق }
بگو تو که استاد دانشگاه هستی قطعا قدرت بیانت از من بهتره بیا تو باهاش کار کن اگه راس میگی و با کار ک ...

دقیقا حرف شمارومیزنم میگه تربیت مامانم از بزرگ کردن من معلومه عوضی

الان من تو خیلی از جواب تاپیکا میخونم که خانوما میگن اگه کسی با مادرم بد صحبت کنه یا جوابشو بده نمیتونم تحمل کنم و از این حرفا مگه مامان مردا با مامان زنا فرق دارن اونا هم رو مادراشون حساسن 

عزیزم یه توصیه دوستانه بهت بکنم باور کن اصلا هیچ کس اندازه شوهرت به بچه ات علاقه نداره و هیچ کس اندازه شوهرت نمیتونه بچه اتو تحمل کنه و براش مهم باشه پس به حرف هیچ کس گوش نکن به زندگیت بچسب اونایی که میگن طلاق بگیر یا جواب شوهرتو بده و ...یا شوهر نکردن یا اینکه زیادی خوششونه با حوصله و بدون عصبانیت دلیل جواب دادن به مادرشو براش توصیح بده باور کن درکت میکنه

الان من تو خیلی از جواب تاپیکا میخونم که خانوما میگن اگه کسی با مادرم بد صحبت کنه یا جوابشو بده نمیت ...

من ازین ناراحتم من جوابی ندادم که شوهرم این حرفو زد

دقیقا حرف شمارومیزنم میگه تربیت مامانم از بزرگ کردن من معلومه عوضی

بگو تربیت مامانتو قبول دارم بگو بیاد بچمونم تربیت کنه .بگو من بلد نیستم حرف زدن یادش بدم تو و مادرت اگه بلدین بسم الله شروع کنید.

هر بار که بهت گفت چرا باهاش کار نمیکنی بگو خودت چرا باهاش کار نمیکنی اگه گفت من مشغولم سر کار میرم بگو منم مشغولم کارای خونه رو میکنم وقت نمیکنم.

{ جانی دپ سابق }

همونجوری که ما توقع داریم شوهرامون با خانوادمون خوب برخورد کنن اوناهم توقع دارن پس به خاطر زندگی مون و به خاطر شوهرمون مادرشوهرامونو مثل مادرامون دوست داشته باشیم و بهشون احترام بزاریم