سلام خانما کسی بوده ک مشکل واژینیسموس داشته باشه و طبیعی زایمان کرده باشه؟ تو رو خدا بیاین از تجربه هاتون بگید من خیلی نگران جون بچمم. دکترم با وجود اینکه واژینیسموس منو تایید کرده ولی بازم منو سز نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی زایمان طبیعی بکنی آخه. فقط برو بیمارستان خصوصی و اجازه نده معاینه ات بکنن.
فقط یه نفر گفته سز میکنه اونم 5500 هزینه بیمارستانش میشه 1 تومن هم رشوه میخواد. من نمیدونم چرا دکترا انقد بی رحم شدن. آخه نزدیک 7 تومن از کجا بیاریم تو این اوضاع؟ تازه اگه بچه نیاز ب ان آی سیو پیدا نکنه وگرنه شبی 2 تومن هم خرج اونه
آره عزیزم بخداخیلی سخته یه نفربود۸سال نداشت دیگه میخواستن طلاق بگیرن که خداراشکرباتمرین مشکلش حل شد
وااای شوهرش چه عاشقش بوده که ۱۱سال تحمل کرده
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
اصلا طبیعی زایمان نکن که تا آخر عمر عذابش باهاته ....منم مثل تو بودن سز شدم اصلا نباید طبیعی باشی
تو رو خدا برام دعا کن دوستم ماما هست میگه پارگی درجه 3 و افت ضربان قلب مادر و جنین و گاهی وقتا مرگ جنین رو ب دنبال داره. خدا لعنت کنه کسی رو ک سزارین رو ممنوع کرد