2777
2789

هرچی که ب ذهنتون‌میرسه بگین بهم

منتظر نظرات خوبتون‌هستم

میگم‌تنهام ینی فقط خودمو شاید شوهرم اگر بتونه‌مرخصی‌بگیره هست

وگرنه تنهام

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما مییتونی حساب کنی از قبل همه چیزو اماده کن خرما و نوشیدنی هم بزار اماده 

اگه طبیعی باشی که بعدش سرپاییی خودت همه کار میکنی 

ولی اگه سزارینی باید باید شوهرت باشع 

برا بچه چیا بگیرمبرا خودمیه دختر هم دارم سوم ابتدایی میتونم رو کمکش حساب کنم‌بنطرتون

دختر منم دوم بود.تا حدی ...نه زیاد

چون خودشون دچار یه بحران میشن با ورود بچه جدید

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
اره حتما مییتونی حساب کنی از قبل همه چیزو اماده کن خرما و نوشیدنی هم بزار اماده اگه طبیعی باشی که بع ...

دعا کن طبیعی باشه خوب پیش بره خیلی نگرانم

بنطرت میتونم تنها پوشک بچه رو عوص کنم یا درد دارم نمیتونم؟

اصلا و ابدا اینجوری نمیتونی . بچه ۹ ساله چه جوری کمک به حال تو باشه روی روحیه اش و روابطش با نوزاد ،هم اثر منفی میذاره . توی گوگل سرچ کن خدمات بیمار در منزل با اسم شهرت . اینا شرکتای خدماتی هستن حتما مراقب بگیر . خصوصا اگر سزارینی . باز طبیعی شاید زودتر سرپا بشی ولی سزارین نه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب پتو هم خیلی لازمه هوا سرده و شیشه شیر من خودم یک هفته شیر نداشتم

پتو دارم‌از قبل‌ترها شیر خشکم‌بگیرم شاید شیر نداشته باشم

اصلا و ابدا اینجوری نمیتونی . بچه ۹ ساله چه جوری کمک به حال تو باشه روی روحیه اش و روابطش با نوزاد ، ...

نمیگم که اون‌ازم‌مراقبت‌کنه یا بچه رو عوص‌کنه که

میگم‌ینی بگم‌ابی چیزی‌بده دستم