2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادا چیه؟ این یه اختلاله خیلی هم آزار دهنده است.  واقعا که...

عجججبببب

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
واژنیسموس مگه از اون اداها نیست که مثلا از رابطه میترسن؟  خوب چه ربطی به زایمان داره مگه؟

اداچیه بروتوسایتش بخون طرف۱۱ساله این مشکل راداره😣

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
منم این مشکلو دارم

آقایی؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
اداچیه بروتوسایتش بخون طرف۱۱ساله این مشکل راداره😣

۱۱سال یعنی رابطه نداره؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
شاید منم داشته باشم😌😭

داری حتما همه دارن😁😁😁 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
ماماسایت خیلی اطلاعات راجب واژینیسموس داره چون بچه هاهمه این مشکل رادارن اونجافک کنم کمکت کنن

آره مبگن نرمش داره واسه برطرف شدنش ولی من باردارم ممکنه نرمشاش برام خوب نباشه

اسی خب چطور باردار شدی؟چندساله عروسی کردی؟

اصلا طبیعی زایمان نکن که تا آخر عمر عذابش باهاته ....منم مثل تو بودن سز شدم اصلا نباید طبیعی باشی

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
منم این مشکلو دارم

بروماماسایت عضوانجمن شوبچه های زیادی اونجادرمان شدن بهت کمک میکنن بادیلاتورمشکلت راحل کن یاکلمه واژینیسموس رابه لاتین توتلگرام سرچ کن کانالش میادبعدبروگروهشون بچه هااونجاگروه دارن ازتجربه هم استفاده میکنن تادرمان بشن

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍