2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 69 پست
تست ادب و فهم رو تو باید بدی ک میبینی الان به مادر انقد استرس داره ب جای کمک میای چرت و پرت مینویسی. ...

مطمین باش اسمتو هرجا ببینم به عنوان یه مادر بی ادب و کم شعور  از کنارت رد میشم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های اینجا خوب جوابتو دادن همونا برات کافیه آدم با شعور😏  

مادرِ واژینیسموسی 🤣 جانِ من هی منو نکشون تو تاپیکت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
استارتر من واژينيسميوس نيستم اما از رابطه ى كامل ميترسم بعد چهار سال يعنى مقاومت ميكنم ميشه ب ...

عزیزم مشکل شما ذهنی و روحی هست چون میگی ترس داری. فکر کنم با روانشناس باید مشورت کنی. من ترس نداشتم و ندارم مشکلم چیز دیگه ای هست. راحت نیستم اینجا بگم

عزیزم مشکل شما ذهنی و روحی هست چون میگی ترس داری. فکر کنم با روانشناس باید مشورت کنی. من ترس نداشتم ...

باشه عزيزم حقم دارى

با رفتار زشته يك عده منم بودم نميگفتم

بدونه علم راجع به يه مشكل هر چى خواستن گفتن

باشه عزيزم حقم دارى با رفتار زشته يك عده منم بودم نميگفتم بدونه علم راجع به يه مشكل هر چى خواستن گ ...

متاسفانه همینطوره گلم. ممنون بابت درکتون. انشاالله ک مشکلتون حل میشه🌹