2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 69 پست

یکی از دوستای منم بچه  ۱۰ ساله داره ولی میگه واژینیسموس هست  برام عجیبه چجوری حامله شده میگه تا شوهرش میاد سمتش با پا میزنه تو دهنش کلی هم سر این جریان دعوا دارن 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونطور که مستحضرید طرف حامله شده داره زایمان میکنه بعد میگه واژینیسموس دارم

ببین خانم اگه اطلاعی از این بیماری نداری نیازی نیس بیای اینجا چرت و پرت بنویسی. انگار تو اطلاعاتت از دکترا بالاتره. حرف دکتر رو هم میخوای ببری زیر سوال. انقدرا شعورت نمیرسه ک این بیماری درجات مختلف داره. اگه کمک نمیکنی لااقل دهنتم ببند و فضولی نکن

مگه‌این مشکل با اولین رابطه خوب نمیشه !!؟ پس شما چطوری باردار شدین !؟

رابطه های پراز درد و خون ....باردار هم بشی باز عمومی من الان ۴ سال ازدواج کردم یه پسر ۲ ساله دارم اما هنوز یه رابطه درست نداریم همیشه مشاور بهم میگه شوهرت خیلی مرد که درکت میکنه و تحمل میکنه ....من هنوز یه بار معاینه نشدم .مشکل دارم نمیتونم پاپ اسمیر بدم ....معذرت میخوام بیشتر نمیشه توضیح داد 

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
ببین خانم اگه اطلاعی از این بیماری نداری نیازی نیس بیای اینجا چرت و پرت بنویسی. انگار تو اطلاعاتت از ...

چقد بی ادب و بی تربیتی شما

چه بچه ای تو تربیت کنی

دوساله تو سایتم حرفهایی که شما به من زدی را به هیچکس نگفتم

کاش قبل از حامله شدن تست ادب و فهم میدادن ادمها

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
ببین خانم اگه اطلاعی از این بیماری نداری نیازی نیس بیای اینجا چرت و پرت بنویسی. انگار تو اطلاعاتت از ...

دلم خنک شد خوب جوابشو دادی . 

عزیزم من ماما هستم واقعا سخته طبیعی برا واژینیسموسی . به نظرم دکترتو عوض کن برو دنبال دکتری که کار سزارین بکنه

گزارش زدم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
چقد بی ادب و بی تربیتی شما چه بچه ای تو تربیت کنی دوساله تو سایتم حرفهایی که شما به من زدی را به ه ...

تست ادب و فهم رو تو باید بدی ک میبینی الان به مادر انقد استرس داره ب جای کمک میای چرت و پرت مینویسی. شعور هم خوب چیزیه. دیگه زیر پستام نبینمت

دلم خنک شد خوب جوابشو دادی .  عزیزم من ماما هستم واقعا سخته طبیعی برا واژینیسموسی . به نظرم دک ...

مرسی عزیزم دارم میگردم دنبال دکتر ولی اکثرا میترسن بخاطر قوانین جدید. من جدا از واژینسموس دریچه ی قلبم هم شله یکم. خدا ب دادم برسه