2777
2789

اومدم خونه پدربزرگم

خاله م میگه سرم درد میکنه

میگه قبل از شما باقی نوه ها بودن

سرمو درد آوردن

میگه سرم داره میترکه

غیر مستقیم میگه برید خونتون

ولی هرچی به دخترم میگم پاشو

بلند نمیشه

دخترم گفت بریم که اومدم

حالا هرچی میگم پاشو بریم خونمون

دخترم میگه من نمیام، ده سالشه

بلند نمیشه بریم

دلم هم نمیخواد با دلخوری بچه مو بلند کنم

مث سگ پشیمونم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا حق‌داره اگه قبل از رفتن یه تماس میگرفتی الان انقدر تحقیر نمیشدین.

منم هیچ وقت پذیرای مهمان سرزده نیستم.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

دخترت بچه نیست بگومیبینی صاحب خونه سردرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خاله صاحب خونه نیس

ولی خاله‌ی بیچاره‌ست که باید پذیرایی کنه شام بداره میوه و چایی ببره بیاره

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

حالا من کاری به اصل داستان ندارم اما بعدا قاطع بادخترتون صحبت کنید و قانعش کنید خونه کسی میرید جایی میرید تا بهش گفتید بریم بیاد بره چون اینجوری خوب نیست وزشته میگن بی ادبه و دلش نمیخواد بره خونشون تازه میزبانم هی تو دلش بهش چیز میگه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]