2777
2789
عنوان

بیاین اعتراف کنید😁

847 بازدید | 61 پست

از سوتی هایی که دادید و خاطره شده بگید😁😁😁

یدفعه تلفن زنگ خورد،داداشم برداشت،بعد صدام کرد گفت بیا تو رو کارداره.منم تو عالم خودم بودم جای اینکه بگم سلام،گفتم بسم الله الرحمن الرحیم😅😅😅😅😅😅😅

و یه بارم تو بستنی فروشی بودیم😅 پسرم خیلی طول داد بستنیشو بخوره بهش گفتم عزیزم زود بخور سرد میشه وقتی به خودم اومدم دیدم بستنی فروشی رو هواست😁😁

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار همه فامیل خونمون بودن؛

یه خمیازه بلند کشیدم خواستم بگم خوابم میاد، زبونم در گیرو دار ملاجم خوب نچرخید، گفتم آبم میاد😐😐

هنوز بعد سه سال سعی میکنم جاهایی که فامیل جمعن نرم😑

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
یه بار همه فامیل خونمون بودن؛ یه خمیازه بلند کشیدم خواستم بگم خوابم میاد، زبونم در گیرو دار ملاج ...

😂😂😂😖😖😖

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

من سوتی زیاد دارم بماند تو حرفامم کلماتو خیییلی قاطی میگم  تا حالام هزار بار اومدم شوهرمو صدا کنم مامان صداش کردم 

اومدم خواهرمو صدا کنم اسم شوهرمو گفتم کافیه ی روز برم یجایی دیگه کلا قاطیم ب دخترم میگم عمه ب برادر زادم میگم بیا دخترم 🤦‍♀️

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

یبار شب با دوستم‌ بودیم داداشش اومد دنبالش بعد من تاکسی گیرم‌نمیومد یهو داداشش پرسید خونتون کجاست؟ منم خواستم باشخصیت بازی دربیارم کلی تعارف کردم وای نه دیر وقته مزاحم‌نمیشم و اینا بعد دیدم یه لبخند ملیح زد گف‌میخواستم واستون اسنپ بگیرم:))))))))

دیگه ادم سابق نشدم