2777
2789
عنوان

بیاین اعتراف کنید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 61 پست

با خواهرم داشتم حرف میزدم گفتم اره مادرشوهرم ازمایش داده دکترش گفته روغنت بالائه (چربی)😐😐

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با برادرشوهرم خیلیییییی خیلیییی سر سنگین هستم

سر سفره  هی همه صداش میکردن

صادق اونو بده صادق   اینوبده

نمیدونم چم شد منم خیلیییی بلند   صااااادق او دیس رو بده😭😭😭 ینی همه  پخش شدن وسط سفره

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

یه بار پسرم نی نی بود خونه مادرشوهرم نشسته بود تو قابلمه بزرگ مادر شوهرم  بازی میکرد پسرم اومد بیرون مادرشوهرم فوری اومد برداشت میخواستم پسرمو آروم کنم گفتم هاپو بردش🙊خواهر شوهرمو وبرادرشوهرامم نشسته بودن دیگه هر چی خواستم جمعش کنم نشد😌😌😌

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!

دوروز پيش رفتی خونه يکي از اقوام باهاشون رودروايسي داريم دخترشون اسمش حميده ست اومد احوالپرسی کرد نميدونم چرا هول شدم گفت سلام خوبي چطوري فاطمه منم گفتم سلام قربونت تو خوبي فاطمه😌

بيچاره فک کرد اسگلش کردم خيلي خجالت کشيدم🤣😂😂😂

من سوتی زیاد دارم بماند تو حرفامم کلماتو خیییلی قاطی میگم  تا حالام هزار بار اومدم شوهرمو صدا ک ...

منم مث خودتم ب خاطر همین به شوهرم میگم عشقم اویل یک  بار ب اسم دوست پسرم صدا کردم متوجه نشد

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود

یکی از همکارا که آقا بود داشت عکسای بچگیشو نشونمون میداد بعد گف شماام نشون بدید من یه عکس نشونش دادم گفتم اینجا اندازه اونه شما بودم (منظورم اون عکس شما بود)🤦 بیچاره یه لبخند زد بعد صحنه رو ترک کرد😂