2777
2789
عنوان

بیاین اعتراف کنید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 61 پست

رفته بودیم مراسم چهلم یکی از آشناها.همه داشتن خدافظی میکردن که از خونه طرف بیان بیرون.ی خانوم تقریبا ۵۰ساله رفت سمت دختر مرحوم و بهش گفت خدا بیامرزه پدرتون رو،دختره هول شد درجوابش گفت خدا قسمت شما کنه.

جمعیت🙄

خانومه😬

دخترمرحوم😥

روح مرحوم  

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته بودیم مراسم چهلم یکی از آشناها.همه داشتن خدافظی میکردن که از خونه طرف بیان بیرون.ی خانوم تقریبا ...

اوه چه سوتی ای😲😁😁😁

حالـــــــم خوش نیست😞مثل مغروری که تو جمع زیر گریه میزنه....!!!!

یه باربا دوستام ک هم دخترن هم پسری عصری رفته بودیم کافه یه چی بخوریم بعدمن میخواستم مثلا تعریف کنم گفتم رستورانه قشنگیه خدایی هنوزم باهاشون کافه میرم میگن بریم رستوران سوتیم خنده دارنبود ولی بیادماندنی بودبرام

یکی از همکارا که آقا بود داشت عکسای بچگیشو نشونمون میداد بعد گف شماام نشون بدید من یه عکس نشونش دادم ...

واااای عالی بود😆😆

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود
منم مث خودتم ب خاطر همین به شوهرم میگم عشقم اویل یک  بار ب اسم دوست پسرم صدا کردم متوجه نشد

وای منم همینجور اسم عشق سابقمو صداش کردم یعنی کاردش میزدی خونش نمیومد 😂 جالب اینجاست دوتاشونم اول اسمشون م هسته خیلی تشابه اسمی داشتن خیییلییی سخت بود برام تا عادت کردم ب اسم شوهرم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

خیاطم زنگ  زد خونمون در باره لباسم حرف بزنه

اخر حرفش گفت امری نیست؟؟ منم خیلی شیک و جدی گفتم نه امری نیست😩😩😩

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
یکی از همکارا که آقا بود داشت عکسای بچگیشو نشونمون میداد بعد گف شماام نشون بدید من یه عکس نشونش دادم ...

آخرت سوتیه😁

یه بار همه فامیل خونمون بودن؛ یه خمیازه بلند کشیدم خواستم بگم خوابم میاد، زبونم در گیرو دار ملاج ...

😂😂😂😂😂